|
Суеверие |
Внеси реплика | страница <1 678910 22> |
Автор | |
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pu, pu
da se mrdnam od stolicava...!! Ama samo od stolicava ne da se mrdnam... Pu pu.... |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЦРНА ЧАВКА...НЕСРЕЌА НОСИ!!!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A belo gluvce
sreka nosi... moze da ti go ..... bez da znaes.... P.S. Ova e opsto kazano vazi za site koi ke vidat belo gluvce...!!!! |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...УТКА АКО ПЕЕ ВО КОМШИИ..!!!УФФФФ..ДА НЕ КАЖАМ...
|
|
|
|
doncevaliljana
Нов член Регистриран: 04.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zagrizuvacko e toa sto ste go napisaele ,dobronamerno.sigurno toa vi e nametnato od baba,majka ili sli.probajte da ne razmisluvate taka i napravete sporedba dali navistina bi vi se slucilo toa za barem eden den??
pozd |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....ЕЕЕЕЕЕ,ВАКА КОГА ЌЕ ПРОЧИТАМ ,СЕ НЕРВИРАМ!КАКВИ БАБИ КАКВИ МАЈКИ И ВРАЧЕВИ...!...СЕКОЈ ЧОВЕК ИМА ВО СЕБЕ НЕШТО ШТО МУ КАЖУВА ... СЕДМО СЕТИЛО......,САМО ТРЕБА ДА ГО ОСЕТИ ...!..ОД ИСКУСТВО ТРЕСАМ,НЕ ОД РАКАВ..!!! |
|
|
|
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja za beloto gluvce
zboram od sto mi kazuele ne od iskustvo.... |
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ЈАС ЗА ДРУГОТО ЗБОРУВАМ,И НЕ ГРЕШАМ...
|
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nepoznatoto ... ne nosi vo sueverieto ... zatoa sto mnogu e tesko koga nesto ne znaeme da si go objasnime ... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja otsabajle isplukuvam tri zeleni za da ne me faka maler
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako te izgorele so cigara,ke si fatis decko...kaj ni izvini nema da dobies,pa i treba fala da im kazes so te izgorele...
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Можеби ќе звучам како оној штрумфон лутко, ама МРЗАМ СУЕВЕРИЕ ! Тоа се невиџени глупости! |
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od koga najdov detelinka so 6 lista se naopaku mi trgna
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne sum sueverna ni pod razno!.. Ne veruvam ni vo crni macki, ni vo beli gluvcinja, ni vo detelini i slicni trapataski!..
I veruvam samo na mojata intuicija, koja barem do sega ne me izlazala! Koga semaforceto vo glava ke mi svetne crveno znam deka nesto loso me ocekuva, ili deka so licnosta so koja si imam rabota nesto ne e vo red!..
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |