|
izbor |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
nikola_bb
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj da ja krenam temava od mrtvite. vo igra e oly e-510 so 2 objektivcinja od amerika da se donese. citam review gledam testovi i takvi raboti i sea gledam deka za taa cena koja e 700$ olympus nudi najmnogu a i deka e solidena aparat so se odnesuva do kvalitet. sto vikate vie?
|
|
Zoran K
Модератор Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako nemash namera da nadgraduvash, da go prodavash i ako ne ti treba za seriozna profesionalna upotreba, togash kompletov e vo red i ne veruvam deka ke te razochara.
Mozhesh da mu gi sporedish performansite so drugite kameri tuka: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=8387 Изменето од Zoran K - 07.Јуни.2008 во 21:28 |
|
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Super e Olympus. Lekjite im se odlicni sporedeni so drugite za istite pari.
E, sega moze da ti kazuvaat deka dopolnitelni lekji tesko se naogjaat i se skapi. Deka gubi vrednost itn, itn...... Jas licno mislam deka e dobra cenata za toa sto se dobiva. Ako si amater i si slikas za kejf kje ti brka rabota dolgo vreme. A, ako si FREAK kako site pacienti ovde (vklucuvajki me i mene ) kje si zemes samo Canon ili Nikon. No toa ne znaci deka Canon ili Nikon za istite pari se podobri . Ako mozes da zivees so samo toa telo i samo tie lekji togas podobra ponuda nema. A kitot e sosema dovolen . P.S. Za istite pari jas go merkam E-420 so 25/2.8 pancake lekja. I toa bi mi bilo dovolno od DSLR za pocetok . No sekogas imam drugi prioriteti, pa nikako da si kupam DSLR. Uste si igram so Fuji od 4MP . I Zoki me pretrka... Изменето од Tegla - 07.Јуни.2008 во 21:33 |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
nikola_bb
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne za seriozna nekoja pro ne mi treba tuku cisto kako hobi za kejf i da izleze nekoja dobra fotka. ja bi go sakaal najdobroto ali koa sum ogranicen si gleam u mojot budzet a bi go zemal so 2 zoom lekji sto si odi standard kompletot i eventualno ponatamu filterce nekoe i blic i toa bi bilo toa
|
|
nikola_bb
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a i so drugive spordebava bas dobro izgleda
|
|
Tegla
Сениор Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Za toa kje te sluzi odlicno. |
|
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |