|
ДУИ партнер во владата на ВМРО-ДПМНЕ |
Внеси реплика | страница <1 45678 18> |
Автор | ||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE
POPAMETNO E SITE A KOJ GI PRASUVA DALI KJE SE SOGLASAT PROSTO E FINTATA TI NUDAM AKO NE RECES OK SAM GUBIS |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
naprosto
toa e ubavinata vo funkcijata
MANDATAR
ako nejces ti , ima koj ce saka
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima ima
siteeeeeeeeeeeeeee sakat no kje im e muka , so ima i komsijata isto hahahhahahah |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ima i za toa lek
da crkne komsijata
kozata da mi ostane mene
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SAMOUBISTO od zaseda samoubica se ubio s'ledja ...........
|
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema da e cudno ako dpmne napravi koalicija so dui. vsushnost, gruevski nikogas nemal podobra pozicija.
moze naizmenicno da si igra so dui i so dpa, terajki si po svoe. |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ocigledno ova ne si go procital
|
||
M.Dudulovski
Група Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да, донегде изгледа дека може да си игра и со ДПА и ДУИ. Сепак, мислам дека позадината на работите е доста посложена. На Албанците пред се` и над се` им е сонот за Голема Албанија. Тоа им е највисокиот можен интерес. Што ќе се случи ако ни ДПА ни ДУИ не влезат во власта? Зар тоа нема да биде една тешка политичка и безбедносна криза, можеби и најголема досега? Што ќе се случи ако Албанците во местата каде што се мнозинство, и формално и откажат послушност на државата, нешто слично на тоа кога во на средината од 1990 и во текот на 1991 Србите во Хрватска и` откажаа послушност на државата? |
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da... fala sto go istakna...
|
||
kentucky
Група Регистриран: 06.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 66 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Lions and Guns e sega vo moda, Guns and Roses ne e.
|
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tesko e verojatno takvo scenarijo, zatoa sto na DUI i na DPA mnogu pomili im se foteljite, otkolku golema albanija. a i vtoro, vo ovakva konstalacija na terenot (nestabilnost na kosovo, dobra vooruzenost na mk vojska i policija), prasanje e dali voenoto resenie ne bi bilo na steta na albancite vo makedonija? analogijata so srbite vo hrvatska ti e odlicen. Na kraj, ke molat unitarna drzava, ama od pristina i tirana. |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pazi da ne
|
||
AlbanianGirl
Сениор Регистриран: 17.Февруари.2008 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: 495 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nekoj tuka,,,malku preterano ima gledano filmovi,,,
ama daj,,razbudi se,,,zhivotot ne e film,,, |
||
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
|
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако Гвујо им залепи уште една шлаканица на овие од ДУИ, слична на онаа што им ја залепи во 2006........од типот
кога Тито му кажа на Сталин НЕ!!! Уште толку има да ми се исполни срцето....и сега ми е исполнето додуша, ама тогаш....има да им се смеам и на србокомунистите, и на овие од ДУИ Од убијци, и од луѓе од типот на Рафиз Алити (оној што се појавува и во Собрание со безбол капче) ми е дојдено преку стојко... Изменето од Vladimir88 - 07.Јуни.2008 во 18:22 |
||
Внеси реплика | страница <1 45678 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |