|
ДУИ партнер во владата на ВМРО-ДПМНЕ |
Внеси реплика | страница <1 34567 18> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be
i sekomu po edno dve mesta sakas zemi sakas ostaj i placi hahahahhahahhah plan imal toj so 61 a kaj pratenici malcinstva kolku sakas |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da, ama zaboravate edna mnogu vazna rabota
nie odamna go napustivme ednopartiskiot sistem
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se se placa se se
vraca |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ОДАМНА ГО НАПУШТИВМЕ ЕДНОПАРТИСКИОТ СИСТЕМ...ХМ...СИГУРНА СИ? ОВОЈ ИЗЛЕТ МНОГУ ЌЕ НЕ КОШТА СИТЕ...ЈЕБИ ГА...ПРОСТ НАРОД СИЛНА ДРЖАВА-ПОРАНО БЕШЕ ЗАЕБАНЦИЈА А СЕГА ЗА ЖАЛ ДЕФИНИЦИЈА ЗА МАКЕДОНИЈАТУКУ НАБАВЕТЕ СИ МЕТЛИ ПОСОВРЕМЕ ЗА КОГА ЌЕ ОДИТЕ ВО ГРЦИЈА НА ОДМОР,МОЖЕБИ ЌЕ ТРЕБА ОДМОРОТ ДА ГО ИСКОРИСТИТЕ ЗА МЕТЕЊЕ НА УЛИЦИТЕ НА НАШИТЕ ДОБРИ СОСЕДИ
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ami jas si imam metla
(doduse za letanje mi treba...)
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
metlata e najisplatlivo
prevozno sredtsvo ekoloski gledano ne zagaduva |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДА...ДА...А ВО ПОНОВО ВРЕМЕ И ВИЗА ЗА ИЗЛЕЗ ОД ГРЦИЈА
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo ..... ocigledno tuka umnite glavi samo nautro se
srecavaat Znam moira ce sizne za emo ikonive |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kolku tuka imame NOSTRADAMUSI cudo edno
du posebno dobro utro do Angjelinche |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А да ја потврдевте информацијава??Линк ако може?
Јас колку што знам ПДП се соедини со ДПА и така имаат повеќе гласови од ДУИ.... Како второ Груевски рече дека со ДПА повеќе сака да коалицира а не со ДУИ Изменето од Vladimir88 - 07.Јуни.2008 во 09:50 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABE VLADO
FINTATA E DA VLEZAT SITE I NDA NEMAS GALJE OD NIV 4 GODINI A KOJ SE POBUDI GITLA OD VLADATA |
|
|
|
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova da go preneses vo stabot. itno! |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ZS BE
GJUVO NE E GJUPAV SI ZNAE |
|
|
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека е правило, да се коалицира само со една албанска партија, а дури и да не е така, нема шанси да се согласат ДУИ и ДПА на заедничка коалиција....... Изменето од moira - 07.Јуни.2008 во 12:04 |
|
Внеси реплика | страница <1 34567 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |