![]() |
|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 650651652653654 1402> |
Автор | |
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i sakam da kazam BLAGODARAM!!!
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Сакам да кажам.........три пати хуреј за НАДАЛ
![]() ![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
aaaaaaa....
![]() ![]() ![]() ![]() iako izgubi, bravo za Djokovic!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
мааааа Џокович не изгуби........само го растурија..........пепели креваше....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
barem nekoj stignal i do polufinale ... a nekoj nitu do tenisko igraliste .......
BRAVO NOOOOLE
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
lelele bleki...abe ke te nacekam...
deckoto super igra...nasproti onoj tvojon "divjak"so posle sekoja pobeda se trkala vo zemjata kako prasence koe nemozi da se iscesa na nekoi mesta(btw neli non stop se ceska za gaze i si gi pottrgnuva sorcevite
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() djokovic napreduva odlicno....super igra
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
де де де.........чоек да не мојт рает да си навива.........ц ц ц .......де без револт.........ај другата година на турнирот во Ск можда прв ќе биде Џока.....не е се загубено
![]() ![]() П.С.ама какво финале ќе биде Надал со Педерер..... |
|
|
|
![]() |
|
Сандански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 343 |
...........Не може да биде полошо Изменето од Сандански - 06.Јуни.2008 во 18:43 |
|
If you dont live for something youll die for nothing
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Nishto be....za inat
![]() |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
како еден вид на песимист и голем почитувач на Марфи те демантирам и ти кажувам ВЕРУВАЈ МОЖЕ ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..ДАЈ СРЕДЕТЕ ЈА ТЕМАТА ..ПОЛИТИКА И ТИЕ АВИОНИ..!!!СРАМОТА...КОЈ НАЧИН НА ИЗРАЗУВАЊЕ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
mnogu e dosadno,...ne znam sto so sebe....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Koga ke se rasipe tosterot lepcinjata gi gazat so bosi noze, a pecurkite se od megu prstite
|
|
![]() |
|
SummerLove ![]() Сениор ![]() ![]() verliebt Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7174 |
pak pocna so toa
![]() |
|
Bidi Neverna, Da Ti Bide Veren,Vrti Mu Go Grbot Ke Trca Po Tebe.Ne Roni Solzi Kolku I Da Boli ,Bidi Hrabra I Toj Ke Te Moli!!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 650651652653654 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |