![]() |
|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 100> |
Автор | |
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zaeb na prirodata
no sepak zaeb ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ljubov e ona sto ti priogja
koga celiot svet te napusta
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Strast,navika,opsesija...poslednovo maltretira mentalno
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
"Тоа се викаше Љубов,нешто постаро од луѓето и од самата пустина, кое секојпат со иста сила избликнува кога ќе се сретнат два погледи кога и да е.И кога ќе се сретнат тие две личности и ќе се вкрстат нивните погледи,сето минато и сета иднина го губат секое значење и постои само тој миг и таа неверојатна сигурност дека сите нешта под сонцето ги има испишано една иста рака.Рака која ја буди љубовта и која создала една душа близнак за секоја личност што работи,што се одмара и што бара богатство под сонцето.Без тоа,ниту еден ден на човечката раса нема да има смисла.-
Ова е еден од моите поомилени цитати посветени на љубовта.Алхемичарот-П.Коелјо |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Zaebes cvekinja i samo nea ja duskas...duri i koga ke se vrati ispotena popladne od rabota i uste ako go piknes nosot megu nejzinite noze, ke si rece : - E, znaci svarno me saka. Pa potem i postavis rucek, pa ja mackas so mleko za telo, pa otidete u banka i i pises polnomosno slobodno da raspolaga so tvoite pari...
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
ljubovta e bolest na dusata ako e nesrekna , ako e ubava togas e raj na zemjata , ako ja nemas ne znaes kako e , ako ja imas ednas povtorno sakas da ja imas kako droga , ljubav ti je ko kazino uvijek gubis al je fino ![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Uvod vo robotska era koga ke gi zasakame robotkite...ebnes, zatvori ja u sifonjer ili neka cisti tamu natrtena za ti tekne pak so isklucena opcija za nepotrebni kritiki...koga ne me kritikuva mozam po sedum partii dnevno
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Ako barem ednas prolees solza i pocuvstvuvas bolka za taa licnost.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Sloboda
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
A be ova ne e isto so
Што е вистинска љубов...??? ili ima ljubov i vistinska ljubov...??? A? |
|
![]() |
|
is no good ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Ljubov nema. Seks ima!
|
|
www.komiti.org
|
|
![]() |
|
Kolku e podolga predigrata, tolku poveke se zaljubeni
|
|
![]() |
|
annika ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 26 |
GLUPOST ...KOJA POMINUVA...A IM DAVA NADES NA NEKOI(KAKO MENE)ZA NA KRAJOT DA SVATAT DEKA NADESTA POSLEDNA UMIRA...ALI SEPAK UMIRA
![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
KOLKU PESIMISTICKI ANNIKA
IMA ZA SEKOGO LJUBOV SAMO NAPRED BEZ RAZOCARUVANJA EVE PREGRATKI ZA TEBE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3031323334 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |