IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Шекеринска си оди, се бара наследник!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Шекеринска си оди, се бара наследник!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
Автор
Порака
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 11:37
„Јас чувствувам одговорност да се ставам на располагање на идниот претседател на партијата, на идното раководство, да помогнам со своето искуство и со своето знаење“, вели Владо Бучковски, СДСМ.

Bucko neim pomagaj te molam, osobeno ne so tvoeto iskustvo i znaenje, ovie definitivno nemaat namera da se reformirat.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 11:39
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

eh bre prijatele .... kako si trgnal da se bavis so politicko - bezbednosnata sostojba vo nasata ni mila Makedonija , nabrgu ce ostanes bez rabota tamu kaj sto si намигнување ... ne se zamaraj ... edno da znaes so sigurnost ..... Makedonija NEMA svoja politika .... Makedonija misli deka ima svoja politika ama samo do stepen dozvolen i odobren od soferot na amerikanskiot ambasador vo Skopje ......

Ti ne se sekiraj za mene za sto jas se zamaram, a jas kolku sto gledam Makedonija nikogas nemala ponezavisna politika i nikogas nemala tolku sojuznici.
Zatoa sum ubeden deka pred nas e mnogusvetla idnina.
A od tamu kaj sto sum brgu ke se vratam zatoa i me interesira MAKEDONSKATA politika.
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 11:40
i tuka gresis ... tokmu takvi kako bucko mozat da pomognat najpojce .... gi znae site kriminalno - svercerski dupki голема%20насмевка ..... da ne mislis ti deka zemjava na ekonomski plan opstojuva od proizvodstvo i izvoz ? ....... hahahahahaha ... mora da ne si bil dolgo tuka ... od 2001 - ta mozebi , a ? .......
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 11:45
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

i tuka gresis ... tokmu takvi kako bucko mozat da pomognat najpojce .... gi znae site kriminalno - svercerski dupki голема%20насмевка ..... da ne mislis ti deka zemjava na ekonomski plan opstojuva od proizvodstvo i izvoz ? ....... hahahahahaha ... mora da ne si bil dolgo tuka ... od 2001 - ta mozebi , a ? .......

Ne tolku dolgo, ja znam situacijata odlicno.
Tuku sto kar od toa sto Bucko go znae, kolku znae i kolku e sposoben vidovme dodeka bese premier, zatoa ne blagodaram.
Ako nekoj vredese vo SDSM toa bese Ilinka Mitreva.
Muabetot mi e deka na SDSM mu treba svezina novi luge, djabe im e ako grobarite se vrtat vo partijata se edno koj ke e noviot lider,skoro site od stariot esalon treba da si odat a svoeto iskustvo moze da go iskazat kako sovetnici.
Na SDSM mu trebat novi luge, mladi i ambiciozni.
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 11:46
hahahahhahah

interesno mi e kako za isto zboruvate i se nadmudruvate
kje vi kazam i da ja zatvorime temata

lista na nearni:

kiro
branko
buchko
rada
tito
buchko pak- suva lepota
makraduli- steta so ne go turiv na prvo mesto
ivanovski sega nekako se probiva do vrvot

za nearni li kje zboruvame

a da

i nenno
treba da go primat vo komandata- oti zaluzil

caooooooooooooo  nategachiголемо%20гушкање
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
bojan81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Ноември.2005
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bojan81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 11:52
СДСМ, има квалитетно членство но дискредитирано лидерство. Добар лидер може радикално да ги смени работите, лидерот мора да се обкружи со квалитетни несикомромитирани лиѓе а најдобро е да донесе нови надвор од партија луѓе. Нешто како што направи Грујо со Ставревски.
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 11:53
da, a vie vo vasite redovi imate mnogu simpatisni cupinja
kako Vlatko Gjorcev na primer
se prasuvam sto kje zborevte za nego, ako po nekoja slucajnost bese clen na sdsm, a ne na vmro
stvarno
zamisleteзбунетост
dali togas kje vi bese simpaticno voa cupeto???бакнеж
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 11:55
ocigledno e deka tuka se zboruva samo od inaet ...... bojan e vo pravo sto kazuva deka СДСМ, има квалитетно членство но дискредитирано лидерство ... no za site niv vredi samo eden edinstven : GLUBCO GEORGIEVSKI ......
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 11:58
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

da, a vie vo vasite redovi imate mnogu simpatisni cupinja
kako Vlatko Gjorcev na primer

se prasuvam sto kje zborevte za nego, ako po nekoja slucajnost bese clen na sdsm, a ne na vmro

stvarno

zamisleteзбунетост

dali togas kje vi bese simpaticno voa cupeto???бакнеж

Влатко Ѓорчев е најслабата карика во ВМРО зошто сеуште е таму незнам, меѓутоа како и да е нема скоро никаква функција, обицен партиски работник , така да незнам зошто би се замарале со него.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 11:59
VLATKO
DA BIL CLEN NA SDSM- KJE SE VIKALE TIE VMRO
SO MU FALIT NA VLATKO
MLAD I PERSPEKTIVEN SE SPOREDUVA LI SO IVANOVSKI ILI MAKRADULI
OVA E PISANO OD INATET
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 12:07
Муабетот ми беше дека оцекував од СДСМ да плукат по институциите , да вршат притисок и тн.; ништо од тоа Шекерка машки го прими поразот и мислам дека за тоа треба да и се честита освен тоа не ја усложнуват и онака сложената ситуација.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 12:08
NEGO SO MARKETING, REKLAMA
JBG-- NO TREBA DA IMAS SO DA REKLAMIRAS

koj videl da se nparvi reklama od tresenje voz
da lici deka se dvizi

Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 12:08
takvite doblesti se karakteristika na golemite lugje
zatoa vi e cudno
Кон врв
alan ford Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Techno thief

Регистриран: 02.Март.2008
Поени: 10782
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alan ford Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 12:33
ste izbegale od temava...kazete predlog za naslednik...eve jas vednas pomisliv na Andrej Petrov,samo ne znam dali e dovolno harizmaticen
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.