IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Шекеринска си оди, се бара наследник!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Шекеринска си оди, се бара наследник!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
Автор
Порака
KUKOC7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Барон Минхаузен

Регистриран: 26.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 1852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KUKOC7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 13:21
i mora da se priznae grujo bar za sega vo ovoj moment e mngou moken!!! ama mnogu!!!
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 13:23
srcki...toa znaci vrakjanje na ednopartiski sistem
koj toa be pametnjakovici edni, kje go dozvoli,
a?
a?
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 13:25

so vakvi izborni rezultati , i ne sme daleku da na narednite izbori imame najpovece dvo partiski sistem голема%20насмевка

Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 13:27
ne slednite lokalni so ovoj rejting na vmro, vo makedonija site 85 opstini kje imaat vmro gradonacalnici...vmro vlada...vmro pretsedatel na drzava...sto e toa ako ne ednopartiski sistem
tesko deka toa kje se dozvoli
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 13:27
Сега Бранивоје Црвенагиќ, треба да ја растури таа партија...а не да избира нов претседател на таа партија.

Изменето од Vladimir88 - 04.Јуни.2008 во 13:27
Кон врв
Urednik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 104
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Urednik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 13:28
toa e i realno spored dosega videnoto.
,,НЕОПХОДНА ЖЕТВА,,
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 16:19
papa rado
zal mi e
si bila simpaticno nesipaticnaголема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 19:32
Ne cini da si odi...
Mozda ke dojde nekoj podobar...

A vaka super im bese na vemero....

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 22:33
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

Rada si odi
ne e ni bitno koj kje bide naslednik
kje se ceka da pominat pretsedatelskite izbori za da se vrati Brane
opasen e lugje!!! opasen!!! se mi se cini deka ova sto se slucuva e negovo maslo. Za da se vrati posle so ovacii:"nikoj ne e kako tebe!!!"

...kaj mene na rabota...site zeni se ludi po nego... auuuuu... jas uzivam malku da gi peckam.... abe oci ke mi izvadat.... shto harizma beshe toa....
Кон врв
Zorge Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Мај.2008
Локација: Russian Federation
Поени: 78
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zorge Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 23:37
Зар ќе роди пред време?
,,РАБОТАМ СПОРЕД ЛОГОРИТАМСКА ТАБЛИЦА,,
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 11:29
Во СДСМ изненадени и затечени од одлуката на Шеќеринска, да си поднесе оставка од лидерското место. Засега никој од потесното раководство на партијата не објавува амбиции да биде нејзин наследник.

Потпретседателот Ивановски, иако одлуката на Шеќеринска ја смета за избрзана, ја оправдува. Според него, сосема е легитимно и потребно да се понесе одговорност по ваков изборен дебакл.

Lele stvarno nikoj ne se nafaka da go spasuva brodot koj tone,
samo ovoj pacientot Ivanovski izgleda ima hrabrost da potone zaedno so brodot.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 11:32
Neznam navistina im posakuvam na SDSM da se opravat ama kako sto odi eve i Zaev ne saka da se vrati , i ako Sekerinska ne se predomisli im nema spas Ivanovski ke e a togas zbogom SDSM, se bara nova partija.

Вториот потпретседател, струмичкиот градоначалник Заев, кој заедно со Ивановски важи за еден од најсериозните претенденти за иден претседател на СДСМ, со спротивен став.

Смета дека Шеќеринска не е виновна за изборниот пораз. Очекува и централата и општинските организации да направат се за да ја разубедат.

„Својствено на карактерот на мојата претседателка, таа има принципиелни ставови, горда е, достоинствена и ова е израз на нејзините карактерни особини, сигурно, но верувам дека ќе успееме да ја разубедиме во оваа работа“, изјави Зоран Заев, СДСМ.
Зоран Заев

Партиски извори, пак, тврдат дека Шеќеринска нема шанси да ја промени својата одлука, но не ја исклучуваат можноста таа да се предомисли доколку оставката не и биде прифатена на партиската конвенција што ќе се одржи најдоцна до септември.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 11:35
OPA , a dali mozebi Crvenko ke se vrati,
ne mi se veruva ova sto go citam, ako se vrati stvarno covekot e neunistiv i bez oset.
Sekoja cest.

Во случај да инсистира на заминување, според прогнозите во партијата, најверојатно е сценариото СДСМ одредено време и да нема лидер, се додека Црвенковски не одлучи дали ќе кандидира за уште еден претседателски мандат напролет или повторно ќе се врати во партијата.

Изменето од kultuzin - 05.Јуни.2008 во 11:36
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 11:36
eh bre prijatele .... kako si trgnal da se bavis so politicko - bezbednosnata sostojba vo nasata ni mila Makedonija , nabrgu ce ostanes bez rabota tamu kaj sto si намигнување ... ne se zamaraj ... edno da znaes so sigurnost ..... Makedonija NEMA svoja politika .... Makedonija misli deka ima svoja politika ama samo do stepen dozvolen i odobren od soferot na amerikanskiot ambasador vo Skopje ......
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 5>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.