IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Суеверие
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Суеверие

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 22>
Автор
Порака
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 18:05
Pu, pu
da se mrdnam od stolicava...!!
Ama samo od stolicava
ne da se mrdnam...
Pu pu....
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 18:39
ЦРНА ЧАВКА...НЕСРЕЌА НОСИ!!!
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 18:55
A belo gluvce
sreka nosi...
moze da ti go .....
bez da znaes....

P.S. Ova e opsto kazano
vazi za site koi ke vidat belo gluvce...!!!!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 19:03
...УТКА АКО ПЕЕ ВО КОМШИИ..!!!УФФФФ..ДА НЕ КАЖАМ...
Кон врв
doncevaliljana Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 04.Јуни.2008
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај doncevaliljana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 19:04
zagrizuvacko e toa sto ste go napisaele ,dobronamerno.sigurno toa vi e nametnato od baba,majka ili sli.probajte da ne razmisluvate taka i napravete sporedba dali navistina bi vi se slucilo toa za barem eden den??
pozd
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 19:13
Originally posted by doncevaliljana doncevaliljana напиша:

zagrizuvacko e toa sto ste go napisaele ,dobronamerno.sigurno toa vi e nametnato od baba,majka ili sli.probajte da ne razmisluvate taka i napravete sporedba dali navistina bi vi se slucilo toa za barem eden den??
pozd

.....ЕЕЕЕЕЕ,ВАКА КОГА ЌЕ ПРОЧИТАМ ,СЕ НЕРВИРАМ!КАКВИ БАБИ КАКВИ МАЈКИ И ВРАЧЕВИ...!...СЕКОЈ ЧОВЕК ИМА ВО СЕБЕ НЕШТО ШТО МУ КАЖУВА ... СЕДМО СЕТИЛО......,САМО ТРЕБА ДА ГО ОСЕТИ ...!..ОД ИСКУСТВО ТРЕСАМ,НЕ ОД РАКАВ..!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 19:18
Ja za beloto gluvce
zboram od sto mi kazuele
ne od iskustvo....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 19:19
..ЈАС ЗА ДРУГОТО ЗБОРУВАМ,И НЕ ГРЕШАМ...
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 10:01

nepoznatoto ...
ne nosi vo sueverieto ...
zatoa sto mnogu e tesko koga nesto ne znaeme da si go objasnime ...

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 11:35
Ja otsabajle isplukuvam tri zeleni za da ne me faka maler
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 15:55
Ako te izgorele so cigara,ke si fatis decko...kaj ni izvini nema da dobies,pa i treba fala da im kazes so te izgorele...
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 20:37

Можеби ќе звучам како оној штрумфон лутко, ама МРЗАМ СУЕВЕРИЕ !

Тоа се невиџени глупости!   

Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 20:45
Od koga najdov detelinka so 6 lista se naopaku mi trgna
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јуни.2008 во 01:38
Ne sum sueverna ni pod razno!.. Ne veruvam ni vo crni macki, ni vo beli gluvcinja, ni vo detelini i slicni trapataski!.. 
I veruvam samo na mojata intuicija, koja barem do sega ne me izlazala! Koga semaforceto vo glava ke mi svetne crveno znam deka nesto loso me ocekuva, ili deka so licnosta so koja si imam rabota nesto ne e vo red!..
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.