|
Кој ја уназадува Македонија? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 26> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
GLUPCHO!!,....hahaha,....izgleda,ne si bil ti tolku,...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не Глупчо...туку со Б ...ГлуБчо...
|
||
Gorg
Сениор Регистриран: 27.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 142 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E od vakvi "GOLEMI" MAKEDONCI koi se cukaat vo gradi i za koi site ostanati se MALI MAKEDONCI, Makedonija si trpi so vekovi. A be kirca kako se ohrabruvas sebe si i nekogo da kvalifikuvas kako Nemakedonec ili pomal makedonec od na pr. tebe, koga ne go ni poznavas...kako mozes da kvalificiras nekogo deka bi go prodal imeto, za vlez vo NATO, ako ne si go cul so tvoi usi toa da go kazuva...da ne si Baba Vangja slucaitetno. Tvoite diskusii, ama bas site, se na taa linija, petokolonaska...anatemiziranje na site koi se porazlicni od drugite i cim nekoj misli porazlicno od tebe, odma e nemakedonec, predavnik, komunjar...mene mi lici ova na TOTALITARIZAM. I uste nesto: Znaes li koj javno se fali deka e golem makedonec? - onoj sto vo sebe ima nabien kompleks na niska vrednost i nedefinirana nacionalna esencija - floating object. |
||
Sakaj go svojot sosed, no pazi se da ne te fatat
|
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Во право си... Остај го Кирца нека заврши средно, па може ќе му дојде памет... Детето не е упатено и има потреба нон-стоп да се докажува како Македонче... Само тоа го прави многу погрешно... Но кога ќе се избања ќе свати... |
||
Urednik
Сениор Регистриран: 10.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Али Ахмети. Никој друг.
|
||
,,НЕОПХОДНА ЖЕТВА,,
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама и Али Ахмети....остана уназаден...и тоа повеќе од колку што очекуваше.............. |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro kako mozevte ko telinja da bleete vo ovoj idiot koga ve vodese
arno vi velevme, ama ne ne' slusavte!
eve sega pak ne ne' slusate....more.....
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samite si se krivi,...samo,...za uteha,...se vadat so toa shto ne se ,...sami !
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Zorge
Група Регистриран: 05.Мај.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 78 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само Али Ахмети.
|
||
,,РАБОТАМ СПОРЕД ЛОГОРИТАМСКА ТАБЛИЦА,,
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mislam deka naskoro ke mu ja ispeeme na AHMETI,
a sad adio , a sad adio , i kozna kad , i kozna gde. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toj film se uste ne e predviden za snimanje ..... a tesko i deka ce se snimi .... od prosta pricina ..... NE POSTOI MAZ VO MAKEDONSKATA PREDAVNICKA POLITICKA " ELITA " koj smee da im kontrira na gradinarite vo usa ambasadata vo Skopje
|
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
IMA IMA ti ic ne se sekira, duri naprotiv mislam deka ova e aber od Amerika da go trgnat teroristot od pozicija. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ma za aberi sme sampioni .... samo i od sekade nekakvi aberi .... se nesto me faca strav da ne gi ispomesame ABERITE sto stigaat od site strani ... covece , ni se zapalija telefonskite linii od silni aberi ... aber idiiii od mogilaaa ,niz poleeeeeeeeeeeeeeee .................. |
||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Солана бара прегласување во Македонија
biljana-sekulovska.jpg Биљана Секуловска Коментари (0) 04.06.2008 19:11 Хавиер Солана Хавиер Солана ја прати денеска повторно пораката до Македонија за изборите. За А1 изјави дека се надева на прегласување. Тоа ветување веќе му било дадено од Груевски. Солана одби да ја коментира изјавата на Премиерот дека во 98% од територијата биле фер и демократски изборите. Всушност, со македонските избори тој ја започна и дебатата во Европарламентот за Западен Балкан, дека таму има уште многу да се решава. Она што се случи во Македонија поттикнува на размислување. Всушност, Солана после изборите ја покажа отворено разочараноста од Македонија, очекувањата за напредок кои не се реализираа, најмногу заради неуспехот да се спречат насилствата во областите населени со Албанци. Солана јасно ја прати пораката - клучните европски услови не беа исполнети на изборите во Македонија. A ovoj ne zakopa 2001 i prva , sega saka povtorno preglasuvanje vo cela drzava. SPIUN, samo cij ne mi e jasno. |
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |