![]() |
|
Како ја замислувате иднината и Вие во неа |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 16> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Za idninata ne znam kakva ke bide, a jas vo nea se zamisluvam kako stara baba!..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Хахаха па можеш вештачка вилица да си ставиш и пак да бидеш
![]() ![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
realna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 541 |
..........idninata voopsto ...kako sto trgnalo ne ke e sjajno............a svojata
![]() ![]() |
|
srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Bez kosa
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
ЈА ЗАМИСЛУВАМ ИДНИНАТА СО: - НОВАТА ВЛАДА ... - УСПЕШЕН ПРЕМИЕР ... - УСПЕШНИ МИНИСТРИ ... . . . - УСПЕШНИ ПОЕДИНЦИ ... А НИЕ ВО НЕА ... - УСПЕШНИ ПОЕДИНЦИ ... . . . - УСПЕШНИ МИНИСТРИ ... - УСПЕШЕН ПРЕМИЕР !!! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ravnodusan prema placu
i konacno sasvim sam, obozavam ilovacu, ne moze mi nista sljam |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
ti marko, mnogu fantaziras
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ovde pociva eden zbunet,
sto nikogas nisto ne mu bese jasno |
|
![]() |
|
kejt-d-grejt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
![]() |
|
![]() |
|
od vratot na gore ke mi snemuva vlakna, ama zatoa od vratot nadole ke se dupliraat
|
|
![]() |
|
a vilici kje imas?
aj si gi poracame vo komplet, demek na golemo
popust moze kje ni daat
|
|
![]() |
|
Moze i orkestar na napraime i vilicite da gi koristime kako kastanjeti
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Za edno 30god.planiram da se zapisam na padobranstvo
![]() Изменето од fragola - 02.Јуни.2008 во 14:19 |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Убаво....а јас уште посреќна.......
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |