IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Ти простувам...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ти простувам...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 37>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 22:37
Не ми е криво што ме лажат-криво ми е што мислат дека им верувам!
Сепак,им простувам...сеуште не знаат со кого фатиле работа.
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 22:55
Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

hahahaa....ovoj post ti odgovara na avatarot

Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 22:58
Originally posted by Biba_G Biba_G напиша:

........mi ja ukrade mislata Bibaголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 23:55

Простувај ќи се креваме над ....оние кои не...понижиле.....голема%20насмевка
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 00:41
Некои нешта едноставно не можеме да ги простиме...
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 00:55
Originally posted by ekszi88 ekszi88 напиша:

Некои нешта едноставно не можеме да ги простиме...

не постои ништо , кое што не може да се прости.......ама баш ништо.......
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 01:00
Не е само да се каже ти простувам. Sекој е различен. Jас сепак стојам до тоа дека некои нешта не се простуваат од срце туку така... некои нешта може да останат до крајот со нас кои нема да ги простиме. Правам општо муабет, од ситници до најсурови нешта кои оставаат голем траг
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 01:01
во право си........секој е различен........секој на свое......со свој менталитет.........мое мислење е.......и став.......дека за се......може да се прости......што и да било
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 01:03
не знам колку си се нашол во ситуација каде некое нешто остава голем белег. сепак секој различно, да. Јас сепак не можам да простам се.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 01:05
хм......е па .....искрено.........не дозволувам некој или нешто да ми остави ГОЛЕМ белег......па да не можам после да простам........
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 01:06
и не дозволувај.. не за тоа дали ќе простиш или не... туку за да не те здоболи
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 01:09
хм........па мислам.....се си има своја граница.....не се може надвор од ограниченото......иако понекогаш изгледа добро тоа....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 01:12
Правиме како се осеќаме... ако не можеме да простиме од срце, ако на емотивно поле не се помириме со тоа некое си нешто и само го потиснеме мислејќи дека сме простиле, тоа не е простување. Тоа е само бегање од соочувањето кое може да биде болно, затоа е полесно некогаш да се рече дека е простено и да се избега од тоа, да се потисне и да не мислиме на тоа.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 01:17
психата е......(прости на израз) заебана работа....... ......ипак......најважно од се......е да се има САМОДОВЕРБА........без тоа......ништо
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 37>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.