|
Суеверие |
Внеси реплика | страница <1 56789 22> |
Автор | ||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kolku lugjeto se zabegani....
na edna licnost i velam deka za da gi otstrani zdravstvenite problemi treba malku da go promeni nacinot na ishrana ... a taa ne... ke odi vo Ohrid kaj nekoj covek, pogoduval se bez da mu kazes, ne zemal pari, kolku ke mu dades.... i bea dvajcata so soprugot.... i go slusnaa ona sto sakaa da go slusnat. i ne bi bilo nisto cudno tuka ako toj ne im go kaza istoto sto i jas, da isfrlat nekoi raboti od ishranata, da pijat nekoi caevi ..... edinstveno sto jas ne im rekov a toj im kaza, deka im e napraveno nesto i taka ke se oslobodat od toa nesto.... |
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobar komentar .... sepak ludjeto se dvolichni ... ako se raboti za kolata ... gledaat dali ima voda, maslo, gorivo, glicerin vo kochnicite .... i toa ne dali e voda ... tuku antifriz ... ne bilo kakvo maslo ... tuku najskapoto ... ne bilo kakvo gorivo ... tuku da e preporacanoto ... nikoj nema da turi nafta ako trosi bezoloven ... a sto ima vo eden covek: 1. minerali 2. vitamini 3. proteini 4. jaglenohidrati i 5. masti od ovie pet raboti se sostoi ... ne e spomnat alkoholot ... se pie ... ne e spomnat nikotinot ... se pusi ... neka mu dade na organizmot ... 1. dovolno minerali kolku trebaat ... 2. dovolno vitamini 3. dovolno proteini 4. malku jagleno hidrati 5. nikakvi masti (moze samo nezasiteni masni kiselini kako omega tri i taka natamo) .. 6. i neka gleda .. snaata da e smirena so zolvata ... svekrvata da ne se mesa vo sekoja mandja .. 7. kolegite na rabota da ne ti stvaraat cirevi .. i nema potreba od nikakvo baenje .... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas pred nekolku godini bez da sakam zabaiv ... ke odev za Kicevo ... i edna osoba koja prv pat ja gledav ... sakala da prati maica za da i se zabai ... bese zena na 40 - tina godini ... I kazav deka znam da baam .... - imate finsnsiski problemi .. tocno ? - tocno !!!! - vo kuka ziveete ili vo stan ? - vo kuka !!! - imate cesma vo dvorot ??? (site kuki imaat cesma) - imam !!! - imate drvo vo dvorot ??? (site imaat drvo ) - imam !!! vsusnost celo vreme mesto jas da mu gledam ... jas dobivam odgovori ... - kopajte okolu drvoto ... ke najdete sajka svitkana .. (normalno ... koga se pravela kukata ... ripnala nekoja sajka .. klinec ...) i na kraj zavrsnica: - oti si imala .... zatoa si izgubila ... da nemase ... nemase sto da zagubis ... !!! - ama gledam ... bidejki si imala ... pak ke imas !!! I si zaminav ... taa bese prezadovolna ... Posle dve nedeli pak dojde kaj mene doma ovoj pat ... pak da i baam ... se sum i pogodil ... i sajka svitkana nasle pokraj drvoto ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
~ThA DrEaM~
Група Star Love Регистриран: 14.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чукам во дрво од време на време.
|
||
www.vicoteka.srkaj.com
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pazi crna macka ... momentalno ima, 5 machinja ... ne se crni ... tuku ja imaat bukvata M ... priznavam na momenti sum sueveren ... i obicno sakam da natplatam ... samo rabotata da se napravi so merak ... ako ne e so merak ... sueveren stanuvam .. |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
sara333
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se sum i pogodil ...
i sajka svitkana nasle pokraj drvo"....... |
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
smesno ama lugjeto sakaat da veruvaat vo lazgi so opaski namesto da se soocat so realnosta i vistinata.
|
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa se mislam ... dali sueverieto e za vo filozofija ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa e ... mislite na samo eden covek se cela edna filozofija |
||
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas isto mislam ... zatoa me karaat sum bil "filozof" ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не сум и не знам што е како тоа се доживува. |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ako ti pomine crna macka i ti isece pat-TOA E MALER
|
||
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
||
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас имам во комшии црна мачка и стално се шета натака навака...кој знае колку пати ми го сече патот......па ништо....чисто суеверие
|
||
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ich ne sum sueverna, duri me nerviraat takvi lugje sho se vrakjaat nazad koga ke im pomine crna machka pred patot ili plukaat tri pati ili ne znam sho...choveche
|
||
Внеси реплика | страница <1 56789 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |