|
Кој ја уназадува Македонија? |
Внеси реплика | страница <1 1112131415 26> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne delija ... gresis i ti ... kako i kirca .... demarkacija ama ne so kosovo ... toa ce znaci deka priznavas nelegalno i vestcki sozdadeno nesto .... e vo toj slucaj , sto ce drobis , toa ce srkas
|
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Чекај Мирослав младо е детето, можеби и ќе научи нешто... барем за двојка... |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па нема да видиме де |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Веќе спомнав кој ја уназадува, еве го постот уште еднаш...
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj na drug jama mu kopa , samiot padja vo nea
|
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
so radikalite na vlast vo belgrad, kazi mi edna dobra pricina zosto da bide prijateli so srbite? |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da se dojde do resenie za zaednickiot problem nametnat na dvete strani od zaednicki neprijateli .... kosovo .... se ostanato e rabota na dogovor pomedju dobri sosedi i bratski narodi
|
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nie nemame nisto so kosovo. voopsto ne ni e zaednicki neprijatel. vprocem, pogolem neprijatel ni e Belgrad (na ednite ne ni ja priznava crkvata, na drugite drzavata), otkolku sto imame zaednicki elementi protiv Pristina.
Makedonija mora da bide pametna i PRAGMATICNA. nema veke prostor da bide sprski vazali, a po nas grb. |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Повторно дискутирате вон тема. За демаркацијата има посебна тема, за одност помеѓу Македонија и Србија имате друга тема, оваа тема гласи Кој ја уназадува Македонија?, и Ве МОЛАМ ДИСКУТИРАЈТЕ на истата! Поздрав |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo red ... ete kazav svoe mislenje vo vrska so toa koj ja unazaduva Makedonija ....
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мора сам да се корегирам... Освен ВИРУСОТ... Македонија ја уназадуваат и вакви како тебе... Ти не ги гледаш Арнаутиве за твој непријател туку Србите... Патетичен си... |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас го разбирам, ги мрази сите наши непријатели, од исток,запад,север,и југ и со тоа сака да каже..
Доста веќе со србофилство и бугарофилство време е да се свртиме кон нашата држава..... |
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Brat daj ako sakas da ti najdam povolno stance vo Belgrad odi leci si tamu kompleksi ne ne trovi ovde so tvoite frustracii. |
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za razlika od vaseto razbiranje, vo koe Makedonija moze da bide samo (citiram) 'toalet hartija', vo moeto i na vistinskite MAKEDONCI... taa NE E NICIJA toalet hartija. NI na amerika, a IC PA NE na srbija.
znaci voopsto ne me interesiraat amerikanskite interesi. Me interesiraat nasite. a ako uspeeme da koristime enda svetska velesila za NASETO DOBRO, "so be it". Nema da gi zrtvuvam nasite interesi, vo ime na "praznoto" i lazno bratstvo od sever. Изменето од moira - 04.Јуни.2008 во 01:09 |
||
Внеси реплика | страница <1 1112131415 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |