IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Кој ја уназадува Македонија?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој ја уназадува Македонија?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 26>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 13:27
ne delija ... gresis i ti ... kako i kirca .... demarkacija ama ne so kosovo ... toa ce znaci deka priznavas nelegalno i vestcki sozdadeno nesto .... e vo toj slucaj , sto ce drobis , toa ce srkas намигнување
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 13:29
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

ne delija ... gresis i ti ... kako i kirca .... demarkacija ama ne so kosovo ... toa ce znaci deka priznavas nelegalno i vestcki sozdadeno nesto .... e vo toj slucaj , sto ce drobis , toa ce srkas намигнување

Чекај Мирослав младо е детето, можеби и ќе научи нешто... барем за двојка...
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 13:40
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

podobro da ne vidime намигнување

Па нема да видиме де
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 14:19
Веќе спомнав кој ја уназадува, еве го постот уште еднаш...

Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Кој ја уназадува Македонија??? Постои еден вирус во Македонија кој има тенденција да се шири се повеќе и повеќе... Тој не се шири преку ваздух, туку територијално...вирусот завзема здраво ткиво, односно здрава територија и тамо се размножува... Одма покрај него доаѓаат и останатите вируси и така таа територија е веќе заразена, а она здраво ткиво кое е во близина под хитно се иселува... ЗАТОА ЗА ВИРУСОТ НЕ СЕ ПОТРЕБНИ ИЗБОРИ И ГЛАСАЊЕ, ТУКУ КАРАНТИН (РЕЗЕРВАТ), ЗА ДА НЕ ЈА УНАЗАДУВА МАКЕДОНИЈА...!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 14:21
koj na drug jama mu kopa , samiot padja vo nea намигнување
Кон врв
kire_nedelkov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 23.Февруари.2008
Поени: 1228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 14:33

Originally posted by kire_nedelkov kire_nedelkov напиша:

kakvo e ova mesanje vo vnatresnite raboti na MK, od entitet sto uste ne e ni drzava zamislete??? Sto se mislat tie be, kosovari uste ne znaat kaj im e granicata, ke delat lekcii za sosedstvoto???

posle ova, definitivno, prvo demarkacija, pa priznavanje. a moze ni togas.

i itno da se upati demars do kosovo.

Браво бе Кирца... конечно и тебе ќе ти дојде памет... Ќе видиш дека бев во право кога се каравме заради Арнаутиве и кога викав дека Косово и Метохија нетреба да се признае...
НО подобро е сега да се освестиме, пред да биде прекасно...

so radikalite na vlast vo belgrad, kazi mi edna dobra pricina zosto da bide prijateli so srbite?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 14:36
da se dojde do resenie za zaednickiot problem nametnat na dvete strani od zaednicki neprijateli .... kosovo .... se ostanato e rabota na dogovor pomedju dobri sosedi i bratski narodi намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 15:05
nie nemame nisto so kosovo. voopsto ne ni e zaednicki neprijatel. vprocem, pogolem neprijatel ni e Belgrad (na ednite ne ni ja priznava crkvata, na drugite drzavata), otkolku sto imame zaednicki elementi protiv Pristina.

Makedonija mora da bide pametna i PRAGMATICNA. nema veke prostor da bide sprski vazali, a po nas grb.
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 15:25

Повторно дискутирате вон тема.
За демаркацијата има посебна тема, за одност помеѓу Македонија и Србија имате друга тема, оваа тема гласи Кој ја уназадува Македонија?, и Ве МОЛАМ ДИСКУТИРАЈТЕ на истата!

Поздрав

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 15:42
vo red ... ete kazav svoe mislenje vo vrska so toa koj ja unazaduva Makedonija ....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 15:43

so radikalite na vlast vo belgrad, kazi mi edna dobra pricina zosto da bide prijateli so srbite?

Мора сам да се корегирам... Освен ВИРУСОТ... Македонија ја уназадуваат и вакви како тебе... Ти не ги гледаш Арнаутиве за твој непријател туку Србите... Патетичен си...
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 16:42
Јас го разбирам, ги мрази сите наши непријатели, од исток,запад,север,и југ и со тоа сака да каже..

Доста веќе со србофилство и бугарофилство време е да се свртиме кон нашата држава.....
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 17:10

Мора сам да се корегирам... Освен ВИРУСОТ... Македонија ја уназадуваат и вакви како тебе... Ти не ги гледаш Арнаутиве за твој непријател туку Србите... Патетичен си...

Brat daj ako sakas da ti najdam povolno stance vo Belgrad odi leci si tamu kompleksi ne ne trovi ovde so tvoite frustracii.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kire_nedelkov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јуни.2008 во 17:17
Za razlika od vaseto razbiranje, vo koe Makedonija moze da bide samo (citiram) 'toalet hartija', vo moeto i na vistinskite MAKEDONCI... taa NE E NICIJA toalet hartija. NI na amerika, a IC PA NE na srbija.

znaci voopsto ne me interesiraat amerikanskite interesi. Me interesiraat nasite. a ako uspeeme da koristime enda svetska velesila za NASETO DOBRO, "so be it". Nema da gi zrtvuvam nasite interesi, vo ime na "praznoto" i lazno bratstvo od sever.

Изменето од moira - 04.Јуни.2008 во 01:09
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 26>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,176 секунди.