|
Кој ја уназадува Македонија? |
Внеси реплика | страница <1 910111213 26> |
Автор | |||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
nEMOZE DA NE KOALICIRAT SO NIEDNA ALBANSKA PARTIJA. KOALICIJATA E DOBRA ZA SITE. MEGUTOA JASNO TREBA DA IM KAZAT NA KOALICIONITE PARTII DEKA WILD WEST VEKE NE POSTOI TUKU E DEL OD MAKEDONIJA I KE MORA DA SE ODNESUVA SPORED ZAKONITE NA OVAA DRZAVA. KAKO I DA E JASNO SE VIDE DEKA NA ZAPAD VRIE OD ORUZJE I MVR MORA ISPRAVENO DA ZASTANE PRED ZADACATA DA SE ONESPOSOBAT i KAZNAT RAZBOJNICITE. KAKO I DA E MNOGU GOLEM UDAR ZA UGLEDOT NA MAKEDONIJA. STO KE SI POMISLI EDEN STRANEC KOJ GLEDA DEKA NA IZBORITE SE JAVUVAT VOORUZANI LICA KOI MEGU SEBE SE PUKAAT. |
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Во меѓуредови читано, испаѓа дека се жалите.... Наместо да кукате, борете се, а не се жалете...и онака онака, државава е заспана 17 години....чим толку време не се пробудила, нема ни да се пробуди.. Значи прифати ја ситуацијата каква што е... |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Се читаш колку си контрадикторен? ...''Наместо да кукате, борете се''...а потоа велиш ''Значи прифати ја ситуацијата каква што е...''!!! Вакви ситуации не прифакам и никогаш нема да престанам да го критикувам она што не чини и секако ке тежнеам кон подобро! Изменето од moira - 02.Јуни.2008 во 12:49 |
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
TAKA E MOIRA KRITICNOSTA E OSOBINA STO MNOGU MU FALI NA MAKEDONECOT.
I AKO BEVME KRITICNI NEMASE FACKI KOI JA SRAMNIJA MAKEDONIJA SO ZEMJATA SEUSTE DA SE VRTKAT VO POLITICKATA SCENA. I NEMASE GRADONACALNICI KOI GI DONESOJA NIVNITE OPSTINI DO PROPAST SE USTE DA SE VO NIVNITE FOTELJI I MIRNO SI GO TERAAT SVOJOT MANDAT. DODEKA NARODOT E OVCA KE IMA I ONAKVI KOI KE GO STRIZAT. |
|||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бори се да опстанеш на тоа мислев, ама очигледно е дека некој не ја разбрал пораката најдобро.... За да ја промениш власта, тоа не можеш самата да го направиш.....со спанковци наоколу тешко :) Власта не е крива, народот е крив што спие 17 години.. Изменето од Vladimir88 - 02.Јуни.2008 во 13:00 |
|||
im happy
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А бре зошто Груевски не се справи со криминалците овие две години? Па затоа што беше во коалиција со нив! И сега нема да се спасиме од такви луѓе. И на следните избори ќе има уште повеќе жртви! Чао Македонијо!
|
|||
middle is best... i believe in science
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
А јас што пишував и во двата поста..?...но очигледно ти си тој што не разбрал! Изменето од moira - 02.Јуни.2008 во 13:44 |
|||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
MAKEDONIJA e unazadena od sopstveniot narod.NARODOT E TOJ KOJ JA UNAZADUVA SOPSTVENATA DRZAVA,nikoj drug ne e vinoven za toa.
|
|||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Епа очигледно е дека имаме доста заеднички работи Изменето од moira - 02.Јуни.2008 во 13:45 |
|||
kultuzin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
OPA, STO TREBA OVA DA ZNACI. |
|||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не исти, но слични политички ставови кога станува збор за Македонија и.т.н.
Изменето од Vladimir88 - 02.Јуни.2008 во 14:14 |
|||
vanesa
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За очекување беше ваквиот расплет во албанските средини.Но за тоа придонесе и меѓународната заедница.Албанците им беа миленичиња, па затоа полицијата и не можеше секогаш или скоро никогаш да интервенира таму, да апси крииминалци и банди кои хараа со пушки и митралези.Море какви криминалци.Кога располагаат со таков арсенал на оружје тоа се терористи кои кој знае за што се спремаат.Секогаш ОБСЕ требаше да набљудува за да не им кршат човековите права.
Е сега нормално е ситуацијата да избега од контрола кога ние и не ја конролираме таа територија. Сите сме заложници на Албанците и нивната политика. |
|||
vanesa
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И прашање е дали овие инциденти не се однапред добро обмислени и зошто е тоа така.Дали се одработуваат туѓи агенди и на кој тоа му користи?
|
|||
fichot
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 26.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Neznam nekoj dali postirase al eve, spored posledniot izvestaj na ICG - crisiswatch smesteni sme vo ista grupa so pocituvanite: Zimbabve, Liban, Burma i slicno..
http://www.crisisgroup.org/home/index.cfm?id=5461&l=1 Fer i demokratski. Pu, mashala. |
|||
Внеси реплика | страница <1 910111213 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |