IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Кој ја уназадува Македонија?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој ја уназадува Македонија?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 26>
Автор
Порака
muhadzir Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Март.2008
Локација: Germany
Статус: Офлајн
Поени: 740
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај muhadzir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 17:19

Originally posted by MiroslavG8 MiroslavG8 напиша:

toa ne se demagogii ... toa e posledica na dobro ispran del od nesto sto go narekuva deka go poseduva ........ MOZOK .......
Penzionere, tebe ne ti se zameruva... i onaka si epten zabegan, sto da prais starost grdost. тага

Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 19:30
ISLAM VJERA ISTINE
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 17:24
денеска дефинитивно од ШИПТАРИТЕ!Македонија ,демократијата губи заради погани и проклети доселеници симнати од плнина!

Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 19:31
Кон врв
MiroslavG8 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2008
Поени: 216
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 17:28
ne veli taka , beauty ... ce go navredis i onoj makedonecot so im e brat po vera голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 17:36

MiroslavG8:ne veli taka , beauty ... ce go navredis i onoj makedonecot so im e brat po vera

мореее каков хејтер сум ...ептенголема%20насмевкаМе нервираат овие ствари не за друго секој гледа од свој интерес а се губи многу ако гледаш од објектива...Жалосно!

Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 19:33
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 17:37
e , se gubi ..... ama ne neplanirano .... bidi sigurna .....
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 17:39

Originally posted by MiroslavG8 MiroslavG8 напиша:

e , se gubi ..... ama ne neplanirano .... bidi sigurna .....
мики биди сигурен дека е мноогу добро испланиранонамигнување

Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 19:33
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 18:57
Originally posted by AlbanianGirl AlbanianGirl напиша:

moira,,,gledam totalno si ja imash promasheno poentata na mojot post,,,ni eden zbor ne si razbral kako shto treba....no izvini,,,nemam namera da ti objasnuvam,,,,

i osven toa,,,jas nikogash ne sum reklamirala nekoja partija tuka kaj vas,,,i ushte najmalku da ve ubeduvam vo neshto,,,

toa shto jas simpatiziram nekogo,,,si go chuvam za sebe,,,nema potreba da vi nametnuvam neshto na vas,,,

i za tvoja informacija,,,,on kogo jas "simpatiziram",,,e najmalku vinoven za ova shto se sluchuva,,,,

Мила моја AlbanianGirl, не си толку тешка за разбирање за да не можам да те разберам. Ништо не сум промашила во постот со којшто ти реплицирав, се што кажав е апсолутно точно, но некој гледа и разбира зависно од ситуација како му одговара.

Што се однесува до твојот симпатија, и политички идол, да ја освежам меморијата:

AlbanianGirl
Испратена: 2008.Мај.31 во 16:17

...''da znaesh samo kolku umen chovek e Ali Ahmeti,,,ke se srameshe shto imash pishano tuka,,,''...
Испратена: 2008.Април.20 во 23:19
Originally posted by Averoes

...Samo Avtoritetite kako Hashim Taci mozat da ja smenat situacijata vo Albanskiot elektorat , fakt e deka Albancite se zalosnici na Ali Ahmeti i na Mneduh Taci i na nivnata antidemokratska logika i zatoa vo Makedonija se pojavi druga Alternativa predvodena od poranesniot Kosovski minister za Nadvoresni raboti vo togasnata privremena vlada na Hashim Taci ,smetam deka samo luge kako Bardhyl Mahmuti mozat da i pomognat na Albanskiot narod .

а зошто велиш заложници на антидемократската логика на Али Ахмети????

добро за Тачи се согласувам,,,ама Али Ахмети????,,,

тој е единствениот политичар кој заслужува почит,,,и доверба,,,штета што нема повеке луѓе околу него со кои да соработува...

кај него најмногу ценам тоа што е оригинален,,,не глуми,,,многу е искрен,,,а тие се особини кои кај политичарите и со микроскоп да ги бараш не можеш да ги најдеш.....

Мила, дали се потсети или уште треба да ти ја освежувам меморијата...?

Поздрав

Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 18:57
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 19:16
Originally posted by muhadzir muhadzir напиша:

Deneska mozebi e eden od najtragicnite denovi za Makedonija. Se ispusti golema moznost sto ja imavme za integracija kon NATO i EU. Golem stram a uste pogolem poraz za Makedonija.  Del od Albanckiot elektorat vo Makedonija go pokazaa svoeto najnisko nivo na kultura, neka im sluzi na cest. No povece e kriva drzavata sto im pruzi moznost za da go pravat ona sto go pravat. Nesposobnost na drzavnata administracija, deneska gi gledame rezultatite od sposobnosta na Gruevski!

Секако секогаш ДРЖАВАТА е КРИВА, ДА, требаше со Закон да се забрани воопшто да се одржуваат избори, било какви!...се додека свеста кај поедини примитивни етнички заедници не се репрограмира и премости цивилизацискиот шок кој го живеат!!!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 19:19
ne be ... DRZAVATA E VINOVNA ..... ja ne znam ... sum bil na podrum .....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 19:24
e pa milo , nie sme skoro pred mat ... so seto ova sto se slucuvase ... a i ce se slucuva ... nema da zapre na ova .... bidi sigurna .... znaejci go mentalitetot na klanovsko - plemenskite sojuzi potpomognati od teroristickite grupacii imported from kosova ... koja patem bese priznato od liberija голема%20насмевка ...
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 20:22
moira,,,jas nikogash ne sum negirala deka mi se dopagjaat stavovite na Ahmeti,,,no toa ne znachi deka jas sum chlen na negovata politichka partija,,,

mojot glas deneska,,ne otide ni za edniot,,,ni za drugiot....

a deka ne si me razbrala,,,toa definitivno ne si me razbrala,,,samo aj,,,neka ti stoi,,,,
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 20:52

А кој спомена дека си ''член'' на неговата партија?...зарем тоа е важно...јас само те потсетив на тојот идол и ти направив ретроспектива на твоите ставови бидејки ги негираше!

Но ти не разбираш, односно разбираш само она кое ти е благопријатно за ушите!!!

Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 20:53
Кон врв
AlbanianGirl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Февруари.2008
Локација: Cuba
Поени: 495
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај AlbanianGirl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 20:59
Originally posted by moira moira напиша:

До вчера колку што знам беше доста уверена и горда на својата политичка опција и не убедуваше дека располага со врвен интелектуален кадар и лидер и дека они се оние кои се за интрегрирање на Македонија во ЕУ....

samo da te potsetam,,,,

i jas upotrebiv "politichki chlen" bidejki ne znaev drug zbor na mkd....
You think I am a devil. But only because I have lived in hell. I want to get out.
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 21:02
Albanian Shpon grl..koa vi ja gasat strujata tamu kaj tebe..aj odi legni si ...
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 26>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.