|
Кој ја уназадува Македонија? |
Внеси реплика | страница <1 45678 26> |
Автор | |||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ne e za nego vinoven, no vinoven e sto go ima kako koalicionene partner na kriminalecon Taci! |
|||
ISLAM VJERA ISTINE
|
|||
MiroslavG8
Сениор Регистриран: 29.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 216 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e sega vece e se poinaku ... gledas li deka si MAKEDONEC ? .... nema vrska kako si dosol do toa da si musliman .... vazno e deka ti i ponataka plukas po se sto e makedonsko .. kazi mi , doma , kako pozdrav , se PLUKATE MEDJUSEBE ? Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 19:25 |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
daj da vidam kolku si makedonec?????????? zamisli makedonec ateista zamisli shquptare musliman zamisli turcin musliman na koj kje mu ja dades tvojata kjerka 50 :50 povikaj prijatel nemoj publika ziv ti e |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
im happy
Сениор Регистриран: 18.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 136 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И повторно, ВМРО и ДПА се на власт, и државата ни е во хаос!! Кој е крив? Па сигурно не ни е крив Зимбабве!! Крив е тој што имал можност и средства да се бори против криминалните групи, ама тоа не го сторил на време! Се плашам дека уште четири години ќе имаме исти, ако не и полоши услови за живеење!
|
|||
middle is best... i believe in science
|
|||
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
na makedonecot ateista ... isto kako vo onoj vicot ... znaes ?
a +( plus ) , krvta voda ne biduva Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 19:26 |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dont vori bi hapi
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Anakin ne me maltretiraj so takvi gluposti ziti se! Ne vredi da se komentira. |
|||
ISLAM VJERA ISTINE
|
|||
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
happy .... zosto pesimizam .... so ova tempo , mozebi za 4 godini i ce imame deficit na glasaci
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znaev deka imas odgovor
no ne ti pufka da kazes hahahahhahah |
|||
|
|||
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a be kakvi prasanja pa i ti
mu postavuvas
bez opcija povikaj prijatel
hahahahahahahahahahahahahahahahah
|
|||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znaev deka znaes, deka e taka
he he |
|||
ISLAM VJERA ISTINE
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
taka e
kje ja dades na site samo ne ne makedonec jas toa go imam pruceo brat ne si prv ni posleden aj ziv ti gospod ne koristi zbor makedonec odamno ne si toa ti si musliman i toa ti e povazno milion pati i dosta so demagogii cao odam na gosti |
|||
|
|||
MiroslavG8
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
toa ne se demagogii ... toa e posledica na dobro ispran del od nesto sto go narekuva deka go poseduva ........ MOZOK .......
Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 19:27 |
|||
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
prvo ja nema da ja dadam, ce si najde partner sto sama si saka.
drugo, nikoj ne moze da mi go uskrati pravoto na makedonec, a najmalku ti anakine. Da go prasas nekoj pravoslaven dal ce ja dade cerkata na nekoj ateista, pa makar i kolkav makedonec neka bide ok? Da mene mie najvazno da sum Musliman, no sum i makedonec i kade i da sum. |
|||
ISLAM VJERA ISTINE
|
|||
Внеси реплика | страница <1 45678 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |