IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Кој ја уназадува Македонија?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој ја уназадува Македонија?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 26>
Автор
Порака
muhadzir Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Март.2008
Локација: Germany
Статус: Офлајн
Поени: 740
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај muhadzir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 16:58
Originally posted by anakin anakin напиша:

e odgovoren
no nepostoi takov premier koj moze da cuva site gragjani
eeeeeeeeeej
jas ako zemev noz i mu go opnav na toj kaj kutijata
grujo li e vinoven?????

Ne e za nego vinoven, no vinoven e sto go ima kako koalicionene partner na kriminalecon Taci!

ISLAM VJERA ISTINE
Кон врв
MiroslavG8 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Мај.2008
Поени: 216
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 16:59
Originally posted by muhadzir muhadzir напиша:

Originally posted by MiroslavG8 MiroslavG8 напиша:

pa da be ... sekogas svoeto nivo na (ne ) kultura go opravduvaat so kogo drug ako ne so Makedoncite ...... a toa sto velis deka ne si albanec , ako ne se lazam , ne te vrednuva pomalku politicki ponekulturen od niv ... zosto , pri sekoj nas razgovor , bilo tuka vo politika ili vo podforumot veroispoved , sekogas maftase so tezata deka ste islamski braca ..... brm , brm , brm .... e pa ako ne si albanec ili turcin , togas si Makedonec .....
Da Makedonec MUSLIMAN, i ne samo na veroispoved i tuka ce kazam deka Muslimanite mi se braca.

e sega vece e se poinaku ... gledas li deka si MAKEDONEC ? .... nema vrska kako si dosol do toa da si musliman .... vazno e deka ti i ponataka plukas po se sto e makedonsko .. kazi mi , doma , kako pozdrav , se PLUKATE MEDJUSEBE ?

Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 19:25
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 17:00

pa da be ... sekogas svoeto nivo na (ne ) kultura go opravduvaat so kogo drug ako ne so Makedoncite ...... a toa sto velis deka ne si albanec , ako ne se lazam , ne te vrednuva pomalku politicki ponekulturen od niv ... zosto , pri sekoj nas razgovor , bilo tuka vo politika ili vo podforumot veroispoved , sekogas maftase so tezata deka ste islamski braca ..... brm , brm , brm .... e pa ako ne si albanec ili turcin , togas si Makedonec .....

Da Makedonec MUSLIMAN, i ne samo na veroispoved i tuka ce kazam deka Muslimanite mi se braca.

daj da vidam kolku si makedonec??????????

zamisli makedonec ateista
zamisli shquptare musliman
zamisli turcin musliman

na koj kje mu ja dades tvojata kjerka
50 :50
povikaj prijatel
nemoj publika ziv ti e
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
im happy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2008
Поени: 136
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај im happy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 17:01
И повторно, ВМРО и ДПА се на власт, и државата ни е во хаос!! Кој е крив? Па сигурно не ни е крив Зимбабве!! Крив е тој што имал можност и средства да се бори против криминалните групи, ама тоа не го сторил на време! Се плашам дека уште четири години ќе имаме исти, ако не и полоши услови за живеење!
middle is best... i believe in science
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 17:02
na makedonecot ateista ... isto kako vo onoj vicot ... znaes ?
a +( plus ) , krvta voda ne biduva голема%20насмевка

Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 19:26
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 17:02
dont vori bi hapi
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај muhadzir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 17:04
Originally posted by anakin anakin напиша:

daj da vidam kolku si makedonec??????????

zamisli makedonec ateista
zamisli shquptare musliman
zamisli turcin musliman

na koj kje mu ja dades tvojata kjerka
50 :50
povikaj prijatel
nemoj publika ziv ti e

Anakin ne me maltretiraj so takvi gluposti ziti se!  Ne vredi da se komentira.

ISLAM VJERA ISTINE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 17:04
happy .... zosto pesimizam .... so ova tempo , mozebi za 4 godini i ce imame deficit na glasaci намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 17:05
znaev deka imas odgovor
no ne ti pufka da kazes
hahahahhahah

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 17:06
a be kakvi prasanja pa i ti
mu postavuvas
bez opcija povikaj prijatel
hahahahahahahahahahahahahahahahah
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај muhadzir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 17:06
znaev deka znaes, deka e taka

he he

ISLAM VJERA ISTINE
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 17:08
taka e
kje ja dades
na site samo ne ne makedonec
jas toa go imam pruceo brat
ne si prv ni posleden

aj ziv ti gospod ne koristi zbor makedonec
odamno ne si toa
ti si musliman i toa ti e povazno milion pati
i dosta so demagogii
cao odam na gosti

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MiroslavG8 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 17:11
toa ne se demagogii ... toa e posledica na dobro ispran del od nesto sto go narekuva deka go poseduva ........ MOZOK .......

Изменето од moira - 01.Јуни.2008 во 19:27
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај muhadzir Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2008 во 17:15
prvo ja nema da ja dadam, ce si najde partner sto sama si saka.

drugo, nikoj ne moze da mi go uskrati pravoto na makedonec, a najmalku ti anakine.

Da go prasas nekoj pravoslaven dal ce ja dade cerkata na nekoj ateista, pa makar i kolkav makedonec neka bide ok?

Da mene mie najvazno da sum Musliman, no sum i makedonec i kade i da sum.

ISLAM VJERA ISTINE
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 26>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,360 секунди.