|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 8485868788 240> |
Автор | ||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gi mackaat antenite so svinska mast
|
||
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Izumire nemačka marka pa ide kod Svetog Petra. Novčanici od jedne marke Sveti Petar kaže: • U Raj. Isto tako bude poslata i novčanica od 5, 10 i 20 maraka. Kada je na red došla 50-ica Sveti Petar joj kaže: • Ti u Pakao! • Što ja u Pakao?! - pobuni se 50-ica. • Tebe nisam viđao u crkvi. |
||
Valeta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Stopiraju Huso i Haso. Zaustave se dvije djevojke, povezu ih, usput stanu u šumi i predlože im seks. Da bi se zaštitile od trudnoće inzistirale su da Huso i Haso stave prezervative. I bi seks. Nekoliko mjeseci kasnije rade njih dvojica u polju. Upeklo sunce, posao težak, muhe dosađuju, ponervozio Huso pa ce Hasi: -Bolan Haso, ja cu onaj balon skinut' pa nek' ona zatrudni! |
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
Valeta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sastanu se policajci na samitu policajaca!
Šta da rade, troši se mnogo onih balona za ispitivanje alkoholisanosti vozača? Utvrde da to mnogo ide, a košta. Ustane jedan pametan i kaže: - Dajte im da duvaju u k*rtone! Ko je pijan, taj će da duva, a ko je trezan, neće! I ode pandur u apoteku i traži 1000 prezervativa, a prodavac će na to: - Evo, do sad su nas tukli, sad će da nas jebu! A baba iza njega kaže: - Sine, da dodjem u stanicu ili idete po kućama? |
||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Valeta
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Javni natječaj za kopanje tunela. Otvaraju se ponude. Prvo se otvara koverta njemačke firme. Izlazi predstavnik firme i prezentira projekt. "Kopanje tunela ćemo raditi sa obadvije strane brda i spojiti ih kad se sretnemo na sredini. Cijena je možda malo veća, ali je zato vjerojatnost da se sretnemo, zahvaljući našoj made in Germany tehnologiji, visokih 95%."
Slijedeća koverta je kompanija iz Amerike. Izlazi i Amerikanac. "I mi ćemo kopati sa obadvije strane brda i sresti se u sredini. Naša cijena je još veća nego kod kolega iz Njemačke, ali je i vjerojatnost da se sretnemo ekstremnih 99.5%" Treća koverta je ponuda firme iz Bosne. Izlazi naš Mujo. "Čujte gospodo, ni mi nismo mačiji kašalj. I mi kopamo tunel sa obadvije strane brda. Naša cijena je pola cijene od Nijemaca, a što se tiče sretanja, e to vam kod nas ide 'vako: ako se sretnemo-sretnemo, a ako se ne sretnemo, imate dva tunela!" |
||
Anne_sk
Сениор Регистриран: 15.Мај.2008 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se vozat vo vagon zaedno leprozen i devojka so sida. Dosol tunelot, pa tuka temnica i napraile sto napraile. Iskacaat od tunelot i devojkata vika:
- Decko, abe jas ne ti kazav, jas imam sida Ovoj: Abe uzivaj, ionaka ostana vo tebe |
||
I LOVE MY LIFE
|
||
Anne_sk
Сениор Регистриран: 15.Мај.2008 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 106 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zalutal nekoj covek na pust ostrov i ja nasol zlatnata zelka. I ovaa mu rekla: Decko posto sum zlatnata zelka mozam da ti ispolnam samo edna zelba.
Tipot se mislel, se mislel, i si rekol - abe mi treba eden most! I i rekol na zelkata da mu napravi eden most. Pominale nedeli, meseci aber nema od most. I eve ide zelkata i vika: Decko izvini ne mozam most, moze li kolut napred? |
||
I LOVE MY LIFE
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
odi kosovar na lekar so deteno i mu veli na doktorot deka deteno imalo zapek .... mu dava doktoron nekoi sirupi ama nisto ... eve go sponot nazad ... nema fajde veli od sirupi .... slusaj , mu veli doktorot ... koga maliot ce klekne da sere , ti pokazi mu slika od Milosevic ... zaminalo nekoe vreme , se vraca covekot kaj doktorot so deteno , a toa jadno koska i koza .... so stori be , mu vika doktorot ? ovoj od serenje se osusil ... kakva slika mu pokaza? .... a sponov mu veli , od Rankovic , nemav od Milosevic .... e jebi ga , mu veli doktorov .. ti si mu dal dupla doza .......
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
lezi srbinov pokraj reka i gleda camec so dvajca ... camecot tone a ovie dvajcava se davat .. edniot belec drugiot crnec ... skoka ovoj , pliva , doadja do crnecot i go vadi nadvor a beliot se davi .. doadjaat novinari i go prasuvaat zosto tokmu izbral da go spasi crnecot .... za nego veli srbinot sum siguren deka ne e hrvat
Изменето од miroslav_g8 - 03.Јуни.2008 во 14:56 |
||
butterfly1436
Нов член Регистриран: 20.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 33 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Otvorete ja ustata gosogo!-rekol stomatologot
O,blagodaram. -Zosto mi se zablagodaruvate?? -Pa obicno site mi velat da ja zatvoram! |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
si doshol nekoj maz vo 4 sabajle doma od rabota i zenata mu vika :
kaj si be ti do sea, na rabota beshe do 10, a ti mi doagjash doma vo 4 sabajle! - auuuu da vidish edna koleshka na rabota koa mi ripna, de na masata, de na stolot, de na dzodot, so saati... -dosta be ne lazi, pak si sedel so drugarite na FORUM! |
||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 8485868788 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |