IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Ти простувам...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ти простувам...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 37>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 10:26

Човечки е да се греши, а човечки е и да се простува... clicher ... но .... навистина е така, особено ако оној кој згрешил ја сватил својата грешка и се покајал.... мислам дека мора да му се прости..... Но ако грешката се повтори....... никој не заслужува трета шанса....

Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:47
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 10:56
Сепак зависи од грешката колкава штета може да нанесе и од тоа колку сме ние на емоционално ниво подготвени да простиме... не е само да кажеш простено ти е.
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 13:11
Originally posted by james dean james dean напиша:

Човечки е да се греши, а човечки е и да се простува... clicher ... но .... навистина е така, особено ако оној кој згрешил ја сватил својата грешка и се покајал.... мислам дека мора да му се прости..... Но ако грешката се повтори....... никој не заслужува трета шанса....

a so e so izrekata
TRETA MAJKA голема%20насмевка?????????????
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 14:42
Originally posted by anakin anakin напиша:

Originally posted by james dean james dean напиша:

a so e so izrekata
TRETA MAJKA голема%20насмевка?????????????

eheeee,...vo kolku majki gi teram nekogash...

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 14:48

поради забелешката дека овде е место за филозофија а не за слики (иако една слика заменува илјада зборови) ја изменувам пораката.

глупавиот ниту простува ниту заборава, наивниот простува и заборава, мудриот простува но не заборава.

Изменето од filmadzijka - 31.Мај.2008 во 18:46
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 14:51
e da
najdobro e da padne na kolena
i da ceka znak
posle slobodno moze da se pretvori vo solen stolbголема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 15:03
Со простувањето нема да го измениш минатото, но секако ќе ја измениш иднината

Изменето од filmadzijka - 31.Мај.2008 во 18:51
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 15:20
VAKA??????изненадувањеизненадувањеизненадувањеизненадување....

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 15:23
e, ne do tolku, mamma

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 16:13
Kade....e granicata,... tolku????

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 16:15
nema granica
samo custvo dali treba ili ne

Кон врв
james dean Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Февруари.2008
Поени: 4476
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај james dean Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 16:26

Целата финта е што најчесто грешките не се грешки (ненамерни), туку се одраз на човековиот карактер.... па би било глупо да се прости ако знаеш дека волкот крзното го менува, ама ќудот никогаш.... но ајде да кажеме дека човек некогаш може да научи некоја лекција.....

Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:47
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 16:35

Јас простувам ...секогаш...
   а на мене не треба да ми простуваат...оти не грешам....голема%20насмевка
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 17:27

Ве молам да не постирате слики на темите од Философија и Психологија.

Самото име на подфорумот кажува каков вид на дискусија треба да се води.

За вообичаени муабети и постирање слики имате доволно теми во подфорумот РАЗНО и затоа Ве молам дајте да ја издигнеме дискусијата на овој подфорум на едно повисоко ниво, онакво какво што доликува на подфорум за Философија и Психологија и да научиме нешто еден од друг!

ПОЗДРАВ

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 37>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.