|
Ти простувам... |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 37> |
Автор | ||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Човечки е да се греши, а човечки е и да се простува... clicher ... но .... навистина е така, особено ако оној кој згрешил ја сватил својата грешка и се покајал.... мислам дека мора да му се прости..... Но ако грешката се повтори....... никој не заслужува трета шанса.... Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:47 |
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сепак зависи од грешката колкава штета може да нанесе и од тоа колку сме ние на емоционално ниво подготвени да простиме... не е само да кажеш простено ти е.
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a so e so izrekata TRETA MAJKA ????????????? |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eheeee,...vo kolku majki gi teram nekogash... |
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
поради забелешката дека овде е место за филозофија а не за слики (иако една слика заменува илјада зборови) ја изменувам пораката. глупавиот ниту простува ниту заборава, наивниот простува и заборава, мудриот простува но не заборава. Изменето од filmadzijka - 31.Мај.2008 во 18:46 |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e da
najdobro e da padne na kolena i da ceka znak posle slobodno moze da se pretvori vo solen stolb |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Со простувањето нема да го измениш минатото, но секако ќе ја измениш иднината
Изменето од filmadzijka - 31.Мај.2008 во 18:51 |
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
VAKA??????....
|
||
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e, ne do tolku, mamma
|
||
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kade....e granicata,... tolku????
|
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nema granica
samo custvo dali treba ili ne |
||
|
||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Целата финта е што најчесто грешките не се грешки (ненамерни), туку се одраз на човековиот карактер.... па би било глупо да се прости ако знаеш дека волкот крзното го менува, ама ќудот никогаш.... но ајде да кажеме дека човек некогаш може да научи некоја лекција..... Изменето од james dean - 08.Февруари.2010 во 13:47 |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас простувам ...секогаш... а на мене не треба да ми простуваат...оти не грешам.... |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ве молам да не постирате слики на темите од Философија и Психологија. Самото име на подфорумот кажува каков вид на дискусија треба да се води. За вообичаени муабети и постирање слики имате доволно теми во подфорумот РАЗНО и затоа Ве молам дајте да ја издигнеме дискусијата на овој подфорум на едно повисоко ниво, онакво какво што доликува на подфорум за Философија и Психологија и да научиме нешто еден од друг! ПОЗДРАВ |
||
Внеси реплика | страница <1 1314151617 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |