IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 100>
Автор
Порака
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Статус: Офлајн
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2008 во 23:50
zaeb na prirodata
no sepak zaebголема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2008 во 23:52
ljubov e ona sto ti priogja
koga celiot svet te napusta
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Мај.2008 во 00:42
Strast,navika,opsesija...poslednovo maltretira mentalno
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 00:01
"Тоа се викаше Љубов,нешто постаро од луѓето и од самата пустина, кое секојпат со иста сила избликнува кога ќе се сретнат два погледи кога и да е.И кога ќе се сретнат тие две личности и ќе се вкрстат нивните погледи,сето минато и сета иднина го губат секое значење и постои само тој миг и таа неверојатна сигурност дека сите нешта под сонцето ги има испишано една иста рака.Рака која ја буди љубовта и која создала една душа близнак за секоја личност што работи,што се одмара и што бара богатство под сонцето.Без тоа,ниту еден ден на човечката раса нема да има смисла.-

Ова е еден од моите поомилени цитати посветени на љубовта.Алхемичарот-П.Коелјо
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 09:09
Zaebes cvekinja i samo nea ja duskas...duri i koga ke se vrati ispotena popladne od rabota i uste ako go piknes nosot megu nejzinite noze, ke si rece : - E, znaci svarno me saka. Pa potem i postavis rucek, pa ja mackas so mleko za telo, pa otidete u banka i i pises polnomosno slobodno da raspolaga so tvoite pari...
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 11:38
Originally posted by sensei sensei напиша:

Толку често се користи зборот, а дали всушност знаеме што конкретно значи или е апстрактна именка?
Дали е во ред толку интензивни стремежи и копнеења да се засноваат на еден апстрактен концепт?
Не велам дека љубовта нема конкретно и апсолутно толкување, ама имам впечаток дека ретко кој има реална претстава за љубовта.

ljubovta e bolest na dusata ako e nesrekna , ako e ubava togas e raj na zemjata , ako ja nemas ne znaes kako e , ako ja imas ednas povtorno sakas da ja imas kako droga , ljubav ti je ko kazino uvijek gubis al je fino среќа
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 17:23
Uvod vo robotska era koga ke gi zasakame robotkite...ebnes, zatvori ja u sifonjer ili neka cisti tamu natrtena za ti tekne pak so isklucena opcija za nepotrebni kritiki...koga ne me kritikuva mozam po sedum partii dnevno
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Мај.2008 во 19:02
Ako barem ednas prolees solza i pocuvstvuvas bolka za taa licnost.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
becenevem Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Септември.2007
Поени: 2108
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај becenevem Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2008 во 19:22
Sloboda
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јуни.2008 во 18:51
A be ova ne e isto so
Што е вистинска љубов...???
ili ima ljubov
i
vistinska ljubov...???
A?
Кон врв
is no good Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Јули.2007
Поени: 92
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај is no good Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 01:01
Ljubov nema. Seks ima!
www.komiti.org
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 11:47
Kolku e podolga predigrata, tolku poveke se zaljubeni
Кон врв
annika Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2008
Поени: 26
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај annika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 17:38
GLUPOST ...KOJA POMINUVA...A IM DAVA NADES NA NEKOI(KAKO MENE)ZA NA KRAJOT DA SVATAT DEKA NADESTA POSLEDNA UMIRA...ALI SEPAK UMIRA
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јуни.2008 во 17:47
KOLKU PESIMISTICKI ANNIKA
IMA ZA SEKOGO LJUBOV SAMO NAPRED BEZ RAZOCARUVANJA
EVE PREGRATKI ZA TEBE
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.