|
"НЕ САКАВ ДЕЦАТА ДА МИ РАСТАТ ВО .... |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | ||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Иако се од Србија, ја неверувам дека прават некоја голема разлика за кого играат... Па нели сме браќа??? Замисли сега нив некој во Србија да ги нарекува Македономани, затоа што играле за Македонија... А недај Боже наши да земат пасоши Српски и да играат за Српска репрезентација... Подобро да не се враќаат дома...!!!
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NE GO VRTI MUABETOT UBAVO TE PRASAV MAKEDONIJA ILI srbija za kogo ke bides ama iskreno. |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
За подобриот...
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
KONECNO I TI EDNAS JAVNO DA JA PODRZIS MAKEDONIJA. Изменето од kultuzin - 28.Мај.2008 во 13:22 |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ете гледаш...
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Гледаме, ДА, но не се изјасни според тебе кој е подобриот! |
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од moira - 28.Мај.2008 во 14:41 |
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас тука не можам да ти помогнам, сем да ти дадам совет да не се нервираш и едноставно прескакај ги неговите постови, не ги читај, и дискутирај на темите...ОК..? Изменето од moira - 28.Мај.2008 во 14:43 |
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што мислиш ти кој е подобар ...??? |
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...Нема што да мислам, јас ЗНАМ, и постојано го повторувам тоа...но тебе никако да те слушнеме да се изјасниш, затоа и те прашав...но повторно не се изјаснуваш! |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ти да не имаш случајно брат па тој да пишувал овде а не ти до вчера што не пишуваше против Мк овде сега си ја сакал Мк. Да се крсти чоек со две раце од овие нестабилни личности значи.. П.С. Моира извини мила за оф топик ама морав да му одговорам на србинов кој ме прај бугар |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу лесно се нервираш... Еве и те советуваат... Тебе те сметаат како по лојален на оваа држава од мене, а незнаат дека испод мира има триста вира... Но ако, се надевам дека ќе ја согледаат вистината еден ден, кој сосед им е нај лојален... Впрочем кога си во невоља, тогаш се гледа правиот пријател... |
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Друже ти коа ке имаш живци ко на Моира јави ми се
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Повторно грешиш и судиш погрешно за мојот карактер....воопшто не сум избувлива и нервозна личност...напротив...но тоа е твое мислење... ...и повторно го избегна одговорот...твое право...го почитувам... ...Некои прашања не заслужуваат одговор, нели...? П.С. Многу ми се допаѓа ''генијалниов'' слоган, можеш да го употребиш во секаква ситуација... Поздрав |
||
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |