|
Ти простувам... |
Внеси реплика | страница <1234 37> |
Автор | |||
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da vo pravo si ...ova definitivno e maana,nosi samo negativna energija!
SINO pogore mnogu ubavo napisa za pozdrav e komentarot!
Ne vredi nikoj i nisto da se trosi vreme zaludno,eden e zivotot i kolku pobrzo naucime da prostuvame tolku povejke vreme ke imame za sebe!
|
|||
|
|||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
mislam vaka
dzabe se muabeti dali treba da se prosti ili ne dali nekoj prostuva lesno ili ne dali sakame da prostime ili ne sekoj covek CUSTVUVA dali treba da prosti ili ne odnapred ne se znae nisto ako CUSTVOTO ti kazuva PROSTI togas napravi go toa |
|||
devilish
Група Регистриран: 16.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 39 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не е мана тоа е животно искуство и се вика памет за дру пат! Да не ти се потори иста грешка, да не дозволиш.
Не можеш да научиш да простуваш, затоа што некои грешки се непростливи. Но добро е да не е човек злопамтило или осветољубив и да не си губи време во измачување за нешто што било и поминало.
|
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
tenk ju... |
|||
angelce
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 316 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
lou dali mi prosti i mene! P.S.ne mi odgovori na licnata poraka |
|||
was ist los?
|
|||
Barbika
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ima vistina i vo ona: Vo ednoto uvo mi vleguva,a od drugoto izleguva... Pa togas i nema potreba da prostuvas,a komu da prostuvas ako se si pustil da pomine pokraj tebe!? |
|||
|
|||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
neli kazav deka brzo prostuvam........ |
|||
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sto se odnesuva do mene, na site im e prosteno, ne se ni zamaram so nikogo do tolku za da me pogodi nesto za koe sto bi sednal da razmisluvam i da tupam mozok... sto da kazam osven PLAY THE GAME |
|||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|||
Barbika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Odlicno pravilo koga bi go primenuvale site bi nemalo bolka i taga
|
|||
|
|||
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Bikoj ne moze da ne povredi onolku kolku sto samite mozeme da se povredime sebe,nikoj nemoze da ni go napriva ona sto samite si go pravime. Pa zatoa covecki e da se gresi a angelski da se prostuva. Toa e njagolemata doblest> setete se samo na zborovite od isus:gospodi prosti im neznaat sto pravat.-mislam deka se e kazani! |
|||
Barbika
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да убаво кажано..Господи прости им незнаат што прават!
|
|||
|
|||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sekoj od nas gresi...sekoj i na nas ni zgresil.Dali da se oprosti??? Da,definitivno.Mozebi toa e ona sto ne pravi blisku do "sovrsenstvoto"-prostuvanjeto!!!Toa ne doblizuva do "Bogovite"-davanjeto na vtora sansa! |
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
prostuvaat samo onie sto vistinski cuvstvuvaat :)
|
|||
|
|||
sard
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Октомври.2005 Локација: Прилеп Статус: Офлајн Поени: 1440 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кога имам некој близок со кого се случило нешто за што би требало да му замерам знам дека тоа не е од него, туку од „нешто“ во него бидејќи го знам тој човек и знам дека сме биле пријатели. Ако ми е пријател само чекам да му помине „фазата“ без да се замерам, а ако е подалечен заборавам во истата секунда и не мислам ништо. Таа фаза секогаш поминува. Целиот процес го гледам и знам што ќе се случува, но сепак е болно и не е баш така лесно. Едно време товарот кој го носев од блиските пријатели беше толку голем што сакав да се откажам од сите луѓе на светов. Но кога се достоинствено ќе се издржи од секакви измислици, оговарања и навреди потоа доаѓа нешто како награда. Чувството за се*е е многу фино, а гледаш другите всушност уште повеќе те почитуваат иако не мора тоа со зборови да го кажат. Единствено ми смета што не успевам на нив да гледам онака светло како пред тоа. Би сакал сликата за нив да не ми се затемнува и исто така се припазувам бидејќи се покажале за нестабилни. |
|||
Внеси реплика | страница <1234 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |