IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - "НЕ САКАВ ДЕЦАТА ДА МИ РАСТАТ ВО ....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

"НЕ САКАВ ДЕЦАТА ДА МИ РАСТАТ ВО ....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 8>
Автор
Порака
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Статус: Офлајн
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 13:09
Иако се од Србија, ја неверувам дека прават некоја голема разлика за кого играат... Па нели сме браќа??? Замисли сега нив некој во Србија да ги нарекува Македономани, затоа што играле за Македонија... А недај Боже наши да земат пасоши Српски и да играат за Српска репрезентација... Подобро да не се враќаат дома...!!!
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 13:17
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

Иако се од Србија, ја неверувам дека прават некоја голема разлика за кого играат... Па нели сме браќа??? Замисли сега нив некој во Србија да ги нарекува Македономани, затоа што играле за Македонија... А недај Боже наши да земат пасоши Српски и да играат за Српска репрезентација... Подобро да не се враќаат дома...!!!

NE GO VRTI MUABETOT UBAVO TE PRASAV

MAKEDONIJA ILI srbija

za kogo ke bides ama iskreno.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 13:19
За подобриот...
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 13:22

За подобриот...

KONECNO I TI EDNAS JAVNO DA JA PODRZIS MAKEDONIJA.

Изменето од kultuzin - 28.Мај.2008 во 13:22
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 13:23
Ете гледаш...
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 14:39

Гледаме, ДА, но не се изјасни според тебе кој е подобриот!

Кон врв
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 14:40
Originally posted by moira moira напиша:

-- moira mnogu me nervira ovoj DelijaSkopje....

Изменето од moira - 28.Мај.2008 во 14:41
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 14:42

Јас тука не можам да ти помогнам, сем да ти дадам совет да не се нервираш и едноставно прескакај ги неговите постови, не ги читај, и дискутирај на темите...ОК..?

Изменето од moira - 28.Мај.2008 во 14:43
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 16:20
Originally posted by moira moira напиша:

Што мислиш ти кој е подобар ...???
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 16:23

...Нема што да мислам, јас ЗНАМ, и постојано го повторувам тоа...но тебе никако да те слушнеме да се изјасниш, затоа и те прашав...но повторно не се изјаснуваш!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 16:24

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

ДЕЛИЈА ти најдобро знаеш шо си рекол ...ја те читав ама немам намера сеа да се замарам со твој постови..според ете некој членови и според мене си СРБОМАН.ПОЛАР БИР не вреѓај животни

Нема проблем и ти според мене си Бугарче...
А за оној XXLL, да не зборам што е тој... па дури и он ќе ми каже ја сум ја вреѓел Македонија... Е Боже, Боже, што ли нема да слушнам, пардон... прочитам. XXLL бил поголем Македонец од мене??? ...

А ти да не имаш случајно брат па тој да пишувал овде а не ти намигнување до вчера што не пишуваше против Мк овде сега си ја сакал Мк. Да се крсти чоек со две раце од овие нестабилни личности значи..

П.С. Моира извини мила за оф топик ама морав да му одговорам на србинов кој ме прај бугар
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 16:25
Originally posted by xxll xxll напиша:

moira mnogu me nervira ovoj DelijaSkopje....

Многу лесно се нервираш... Еве и те советуваат... Тебе те сметаат како по лојален на оваа држава од мене, а незнаат дека испод мира има триста вира... Но ако, се надевам дека ќе ја согледаат вистината еден ден, кој сосед им е нај лојален... Впрочем кога си во невоља, тогаш се гледа правиот пријател...
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 16:28
Друже ти коа ке имаш живци ко на Моира јави ми се голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 16:31

Повторно грешиш и судиш погрешно за мојот карактер....воопшто не сум избувлива и нервозна личност...напротив...но тоа е твое мислење...

...и повторно го избегна одговорот...твое право...го почитувам...

...Некои прашања не заслужуваат одговор, нели...?

П.С.

Многу ми се допаѓа ''генијалниов'' слоган, можеш да го употребиш во секаква ситуација...

Поздрав
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,202 секунди.