IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - "НЕ САКАВ ДЕЦАТА ДА МИ РАСТАТ ВО ....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

"НЕ САКАВ ДЕЦАТА ДА МИ РАСТАТ ВО ....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 8>
Автор
Порака
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Статус: Офлајн
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 18:27
[QUOTE=DelijaSkopje]Докажи, не само да збориш безврска...  Vo pravo e blueprayer deka gi navreduvas makedoncite, Gi podrzuvas grcite nonstop   ova slika sto e dali moze da objasnis,, ova ti e dokaz ,,,. Da im pomognam na makedoncite malce dosta veke so srbomanite raspravii..

Изменето од moira - 27.Мај.2008 во 20:21
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
Кон врв
Polar Bear Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Декември.2007
Локација: Канада
Поени: 1152
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polar Bear Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 18:28

MIIIIIIR MEĐU ŽIVOTINJAMA!

За какво се тревожите?

Изменето од Polar Bear - 27.Мај.2008 во 18:30
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Мај.2008 во 18:47
ДЕЛИЈА ти најдобро знаеш шо си рекол ...ја те читав ама немам намера сеа да се замарам со твој постови..според ете некој членови и според мене си СРБОМАН.

ПОЛАР БИР не вреѓај животни

Изменето од blueprayer - 27.Мај.2008 во 18:47
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 12:27
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

ДЕЛИЈА ти најдобро знаеш шо си рекол ...ја те читав ама немам намера сеа да се замарам со твој постови..според ете некој членови и според мене си СРБОМАН.ПОЛАР БИР не вреѓај животни

Нема проблем и ти според мене си Бугарче...
А за оној XXLL, да не зборам што е тој... па дури и он ќе ми каже ја сум ја вреѓел Македонија... Е Боже, Боже, што ли нема да слушнам, пардон... прочитам. XXLL бил поголем Македонец од мене??? ...
Кон врв
kultuzin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 4903
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 12:34
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

ДЕЛИЈА ти најдобро знаеш шо си рекол ...ја те читав ама немам намера сеа да се замарам со твој постови..според ете некој членови и според мене си СРБОМАН.ПОЛАР БИР не вреѓај животни

Нема проблем и ти според мене си Бугарче...
А за оној XXLL, да не зборам што е тој... па дури и он ќе ми каже ја сум ја вреѓел Македонија... Е Боже, Боже, што ли нема да слушнам, пардон... прочитам. XXLL бил поголем Македонец од мене??? ...

Delija moram da ti priznaam deka opasno gi upropastuvas site temi so tvojata opsednatost so Srbija i Kosovo.
Na kraj na kraevite neznam zosto te vrega togas toa sto si SRBOMAN ili SRBIN.
A ako nekoj ne gi saka Srbite i ne svrsuva koga ke se spomne Srbija ne znaci deka e Bugar ili Bugarofil.

Ti da bese barem 1% MAKEDONEC od ona sto e BLUEPLAYER MAKEDONKA dobro ke bese.

I te molam ne gi vrti site temi vo pravec na Srbija, otkaci se veke ednas i za kosovo i za srbija ima dovolno temi.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 12:37

Треба ама ти претеруваш со навреди на нашата земја. ај нема врска ова е веке лично да се држиме на темата

Не бе брат... Јас да ја навредам Македонија???? Нема шанси... Кажи ми каде сум рекол такво нешто...?

Nema potreba da ja navredis samoto toa sto osven Srbija ne te interesira nisto drugo, i toa sto si 100pati ponaklonet kon Srbija e dovolno golema navreda, zborovi ne se potrebni.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 12:40
Добро викаш Култузин... Ако некој не ги сака Србите немора да значи дека е Бугар... ОК, така е... Но исто така е и тоа , ако некој ги сака Србите немора да значи дека тој е србоман така...??? Се сложуваш???
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 12:47

Добро викаш Култузин... Ако некој не ги сака Србите немора да значи дека е Бугар... ОК, така е... Но исто така е и тоа , ако некој ги сака Србите немора да значи дека тој е србоман така...??? Се сложуваш???

TI NE GI SAKAS SRBITE TI SI OPSEDNAT SO NIV, TOA NE E SAKANJE TOA E OPSESIJA.

ME INTERESIRA KAKO KE REAGIRAS KOGA KE IGRAME FUDBAL PROTIV SRBITE.

SEKOJ TVOJ STAV , KOMENTAR ILI RAZMISLUVANJE GO DAVAS OD GLEDNA TOCKA NA SRBIJA , AKO NEKOGAS USPEES RABOTITE DA GI GLEDAS OD ASPEKT NA MAKEDONIJA KE SVATIS DEKA SVETOT IMA DRUGA DIMENZIJA I DEKA AKO NEKOJ E PROTIVNIK NA SRBITE NE E AVTOMATSKI I NAS PROTIVNIK, KE SVATIS DEKA NASITE I NIVNITE INTERESI SE RAZLICNI I DEKA SEKOJA DRZAVA SEKOJ NAROD SOSEMA PRIRODNO SI GI STITI SOPSTVENITE INTERESI, KOI SOSEMA PRIRODNO PONEKOGAS SE RAZLIKUVAT OD INTERESITE NA OSTANATITE.

TAKA DA PRIJATELSTVO I LJUBOV SE EDNO A DRZAVNI INTERESI DRUGO.
JAS NAPRIMER NISTO NA SVETOT NE BI STAVIL PRED INTERESITE NA MAKEDONIJA, BEZ RAZLIKA KOLKU EDEN NAROD MI E SIMPATICEN ILI NE.

Изменето од kultuzin - 28.Мај.2008 во 12:54
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 12:50
ИХ! КАКО!!!??? ... вака     

Изменето од moira - 28.Мај.2008 во 14:40
"ОСУМ ИПОУ ИУЈАДИ ВУЃЕ..."
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kultuzin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 12:55

ИХ! КАКО!!!???   ... вака     

KE GI ZGAZIME NA SRBITE KAKO STO GI ZGAZIVME POLJACITE,
NA KRAJ STVARNO KE PLACES IZGLEDA ZA TVOJATA SRBIJA I DELIJE SEVER.

Изменето од moira - 28.Мај.2008 во 14:40
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 13:00
Не ме прашувај за Србија-Македонија...
Прашај ме за Звезда - Вардар ...   

RED STAR FOREVER...
DELIJE SEVER...!!!

Изменето од DelijaSkopje - 28.Мај.2008 во 13:01
Кон врв
Duduk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 13:01
Kultuzin..te pozdravi Nemanja Vidic...a ne,cekaj,koga ke razmisli covek podobro, nisto cudno da gi pregazime vo fuzbal,samo ke treba prvo da im podelime eden kup pasosi,neli,inaku kako ke igraat za nas..nesto kako vo varepolo....ili rakomet..ili kosarka ..... ili ....
Ma da mu dademe mie na onoj Nole Djokovic makedonski pasos, pa sto znaes moze i ke bideme najdobri vo tenis.....

Изменето од Duduk - 28.Мај.2008 во 13:03
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 13:03
Еј Дудук виде ли како играме ватерполо а?   Само не ми текнува на играчите што играат, како се викаат???   

Изменето од DelijaSkopje - 28.Мај.2008 во 13:03
Кон врв
Duduk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Февруари.2008
Поени: 342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Duduk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Мај.2008 во 13:05
Ma ne pratam mnogu vaterpolo ,ama onaka mi zapna za oko deka preziminjata im se na IC,gledaj samo kako grizat na bojno pole,mora da vlecat koreni od nekoja anticka falanga...a be krv ne e voda ...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,236 секунди.