![]() |
|
Што е смислата на животот |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 115> |
Автор | ||
veda ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
zosto? se uste ne si ja otkril?
|
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
se plasam deka ne sekoj izgleda ima svoja smisla na zivotot ne mi izgleda deka e univerzalna da se dade objasnuvanje |
||
![]() |
||
veda ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
|
vo pravo si potpolno se soglasuvam taka edinstveno covek moze da se oddeli od zivotnite-so posebnosta |
||
![]() |
||
Barbika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
|
Temata Moto mi dade za pravo da odgovoram i vaka:
Smislata na zivotot ni go dava postoenjeto na Verata-Nadezta i Ljubovta!
Sepak i moite decinja za koi imam obvrska da im go pokazam praviot pat na zivotot...pa duri i na smislata na zivotot i naseto postoenje!
|
||
![]() |
||
![]() |
||
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
|
smislata na zivotot
pojma nemam a mozebi DA NEZHALISH SHTO ZI ZIVEEL? |
||
![]() |
||
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
|
smislata na zivotot-da gledam formula, kako pobeduva kimi ljubovta, setanjeto po svetot - zapoznavanje na kulturi, pari... |
||
![]() |
||
drakula ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 498 |
|
смислата на зивотот, е токму тоа да најдеш ///
најголема уметност на зивотот е да знаеш да го зивееш ![]() |
||
drakula
|
||
![]() |
||
Barbika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 860 |
|
Mnogu jako Drakula!
Samata smisla na zivotot znaci Jas postojam,imam cel i zadaca kon najmilite(decinjata) da gi naucam da postojat!
|
||
![]() |
||
![]() |
||
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
|
A да ја активираме малку темава
секој од нас си има некоја своја дефиниција за смислата на животот, арно ама има ли некој глобална која важи за сите нас добри луѓе???? |
||
![]() |
||
loni ![]() Нов член ![]() Регистриран: 28.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2 |
|
smislata na zivotot moze mnogu da se zboruva od site sferi na zivotot no na kraj samo na edno se sveduva ,opstani
![]() |
||
![]() |
||
laura ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Октомври.2005 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 193 |
|
no sense
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
|
da meaning of life is to think all da fkin time "what is da meaning of life".........
![]() ![]() |
||
![]() |
||
angelce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2005 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 316 |
|
ne sonuvaj go zivotot tuku zivej go tvoijot son
|
||
was ist los?
|
||
![]() |
||
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
|
pa normalno -- prezivej najdobro sto mozes
|
||
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 115> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |