|
Да дојдат и ако можат да го земат Солун?? |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | ||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Четири ПРАВОСЛАВНИ БРАТСКИ ЗЕМЈИ... Нека повели Турчинот нека дојде... Изменето од moira - 27.Мај.2008 во 20:26 |
||
"ОСУМ ИПОУ ИУЈАДИ ВУЃЕ..."
|
||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од moira - 27.Мај.2008 во 20:25 |
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Turko,ne spij,ti dodeka spijes nekoj drug raboti...."Nicija nije gorela do zore,pa nece ni vasa !"
Zapomni !! Kako dopuna za prvata slika Vladimir sto ja prilozi : For my Serbian brother |
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sakam da sum baniran od moira a za materjali imam kolku sakas ama ne smeam da postiram... Изменето од xxll - 27.Мај.2008 во 17:34 |
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се плаши... Моира дозволува малку шалење, колку да се издуваме... само да не прејде во нешто поопасно... Изменето од moira - 27.Мај.2008 во 20:24 |
||
"ОСУМ ИПОУ ИУЈАДИ ВУЃЕ..."
|
||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од moira - 27.Мај.2008 во 20:23 |
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mоира на банира за правење сликовници од темите, но Ве моли да ја почитувате одлуката која е донесена во консултации со администраторите. Замислете на што ке личи подфорумов ако секој си става сликички...точно е дека една слика вреди повке од илјада зборови, но тука сме да дискутираме, секако со зборови а не со слики....слики во сликовници.... ...Бидејки денес си го направивте кеифот со постирање на слики, очекувам да почнете да ги почитувате правилата и да продолжите со дискусијата, секако без слики! Поштедете ме од бришење, барем овие неколку дена додека не ми е добро...Ве молам! Поздравче Изменето од moira - 27.Мај.2008 во 20:39 |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Затоа во државава никогаш нема да ни тргне.. Самите себе сме си душмани |
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tri pravoslavni volci, i edna pravoslavna ovca. mene poise taka mi izgleda. |
||
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |