|
Да дојдат и ако можат да го земат Солун?? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Delija kako ne znaes,ti prativ LP,procitaj sto ti napisav ke ti stane jasno....
Da,da Louweed fotoshop e cudo,koj znae da raboti so nego cudesa moze da napravi.... Cekaj za 15 min da ti napravam edno slicule jas i dedo mi koga bevme na Jupiter u provod da vidis sto e planeta... Изменето од Duduk - 27.Мај.2008 во 14:36 |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е ако де за потсетување мора... Ма да има и други од типот Kosovo is Serbia Macedonia is Greek |
||
Duduk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cekaj,znaci aludiras deka Makedonija e Grcka kolku sto Kosovo e Srpsko....znaci ni ednoto ni drugoto nitu e grcko nitu e srpsko.Beter si od arnautine,ne zaludno se veli "Gospode vardi me od "prijatelite" , od neprijatelite mozam i sam ! @ Delija ajde sega probaj. |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас не тоа.. Туку православните браќа Срби и Грци |
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Makedonija samo preku Turcija moze da se sprotistavuva na Grcija i na drugite sosedi.
|
||
Duduk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sto se dokaza tolku mnogu pati niz istorijata..taka li e ili ne ? Jas sum marsovec ne mi zemajte za zlo sto ne sum vo tek mnogu so zemaljski raboti...
Zaboravi da kazes i so Albanija,a ponataka i so Republjik Kosove,neli xxll ? |
||
M.Dudulovski
Група Регистриран: 26.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Дудук, ако не се лажам, ти едно време бараше уште некој клип за Шешељ и Македонија. Еве ти едно нагово гостување кај Мини Макс во 1991.
http://youtube.com/watch?v=Y5g8YifGqiA |
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од xxll - 27.Мај.2008 во 15:05 |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ееее истиов овој дибек викаше дека Србија е до Дубровник и до Гевгелија па на крај испадна дека Србија ќе стане Белградски пашалук.. Еве почнаа да прават песни и за него... Изменето од Vladimir88 - 27.Мај.2008 во 15:11 |
||
Duduk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
xxll, nebulozna e natamosna konverzacija na ovaa tema so tebe bidejki si kontradiktoren sam na sebe...
Vladimir dali e dibek ili ne toa ne mozam da konstatiram,ne sum strucen nitu pak go razbiram znacenjeto na toj zbor.Od druga strana covekot e visoko obrazovan i potkovan so znaenje i fakti(iako raka na srce degutantno zvuci ona sto go kazuva kaj Minimaks-kolenje,tetanus,lazica za konduri...).Zosto Srbija ne e takva kakva sto toj ja zamisluvase i kakva sto treba da bide (do Dubrovnik) trkni do Hag i prasaj go licno... Ustvari ne mora da ides do Hag,cekaj ako ovie nasive bucuci ne klecat i ne molat pred ALL MIGHTY YENKI,samo ke ti se razjasni... Изменето од Duduk - 27.Мај.2008 во 15:22 |
||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Turcite sakat da im pomognet na makedoncite..
|
||
Duduk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da,da sega se modernizirani,ne prakaat janicari, agi,pashi i subashi,sega 22 vek sme, postojat mnogu posofisticirani metodi...
Da bideme realni,sekoj pred se gleda svoj interes,ako ne si sposoben sam da se izboris za ona za sto smetas deka e tvoe,nikoj od strana nema da dojde i da ti go dade... Jas licno gi sozaluvam site onie Kosovarski Albanci koi maftaat so americki znaminja i se molat na SAD,zatoa sto koga ke dojde toj den koga na Amerot nema da mu bide Kosovo strateski interes,ke gi odfrli kako partal i nema da gi pogledne koga ke go vikaat i molat za pomos..A toj den ke dojde sakal nekoj ili ne.... Konkreten primer,poglednete sto se slucuva vo R.Kongo mislam deka bese,koj e tamu sega glaven igrac... Изменето од Duduk - 27.Мај.2008 во 15:44 |
||
oon
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[QUOTE=Duduk]Da,da sega se modernizirani,ne prakaat janicari, agi,pashi i subashi,sega 22 vek sme, postojat mnogu posofisticirani metodi...
Da da sega samo mozat da prakaat voeni avioni i tenkovi a so janicari i so drugi gluposti ne ,sega veke po novi metodi ima.. |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |