|
Да дојдат и ако можат да го земат Солун?? |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |||||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
sakas pampersi da ti kupam? Изменето од moira - 27.Мај.2008 во 20:30 |
|||||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
toa go velam celo vreme, bez stabilna vnatresna politika, ne mozez nadvoresna politika da vodes..... Изменето од moira - 27.Мај.2008 во 20:29 |
|||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Изменето од moira - 27.Мај.2008 во 20:28 |
|||||
Duduk
Сениор Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Fakti ??!! KOI FAKTI ??!! Sea ke snimam amatersko filmce ,ke si stavam eden skafander so dve anteni na vrvot ,ke otidam vo nekoja pustelija i ke kazam deka ova sto go gledate e dedo mi...on ustvari e marsovec,a jas sum samo negov nus-produkt,on ustvari i ne sakal da oplodi nekoja zemjanka koga dosol tuka vo poseta,ama taa zapnala da se rakuvaat,a vsusnost taka nie marsovcite se rasmnozuvame...a be odi begaj... |
|||||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
ne e fakt deka slovenskoto pismo poteknuva od solun? aj za pocetokot samo eden fakt, da ne ti se zagreva mnogu toa maloto tikveto.... Изменето од moira - 27.Мај.2008 во 20:29 |
|||||
Duduk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ja koristam ovaa prilika da upatam ostra kritika do moderatorot i onie osobi koi go ureduvaat forumot idividi,zatoa sto vo mojot profil ne mozam da go stavam mestoto na moeto poteklo....Zosto vo delot kade sto pisuva "izberi zemja" ima eden kup nekakvi si tamu iminja i nazivi a go nema imeto na planetata na dedo mi ?! Jas sum marsovec i se gordeam so toa i ne trpam a uste pomalku ne toleriram nikakov vid diskriminacija !!!
|
|||||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
obrati se TUKA!! Изменето од LouWeed - 27.Мај.2008 во 14:20 |
|||||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Мило ми е кога ќе збориме за Словенскиот јазик, за Словенските просветители и воопшто за Словенските племиња и нивната култура... На крајот на краиштата од таму потекнуваме... И неможам да сватам како некој со сила сака да тврди баш она спротивното, дека ние имаме врска со Александар велики... да велики, а не македонски... Во светот е познат како ALEKSANDAR THE GREAT... И никој не го вика на друг начин освен ние...
Изменето од DelijaSkopje - 27.Мај.2008 во 14:23 |
|||||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ајде, ајде простете му на Антимос....
Знае дека кај и да е повторно ќе гори Гејлада, па човекот бил нервозен и тоа го кажал несакајќи ....
Како што можат Грците(кои бај д веј се Словени) да се декларираат за наследници на Античките Хелени(не Грци, Грк е Ромејски збор не античен Хеленски) така можеме и ние Македонците.... Изменето од Vladimir88 - 27.Мај.2008 во 14:23 |
|||||
Duduk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
A be LouWeed ich ne me interesira vie zemjanite kakvi problemi si imate,sto sakate pravete, jas sum marsovec i ako me rcne nekoj homosapiens odma gi vadam laserite.
|
|||||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
mozda, ali "veliki" e moderen attachment......pravilno e ALEXANDER MACEDON.....
tolku....od konstruktiven maabet? Изменето од LouWeed - 27.Мај.2008 во 14:24 |
|||||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Дудук... Свака част еј... Го најде јазикот со кој треба овде да се разговара... |
|||||
Duduk
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Nemam namera da se zamaram i da pisuvam tuka referati,koj saka slobodno neka poveli...
|
|||||
DelijaSkopje
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Владимир па зар само таа слика ја имаш, ја видов веќе стопати... Дај пушти друга слична...
Е тоа е слика Дудук... Штета што незнам јас да пратам една... Изменето од DelijaSkopje - 27.Мај.2008 во 14:32 |
|||||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |