![]() |
|
Името е се што имаме |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 56> |
Автор | |
nenno ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zdravo, ne mi odgovorivte na prasanjeto okolu imeto
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
se pojavi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ene go neno moeto najmilo komunjarce
se pojavi pa pozdrav propagatorce kako si denes????? te pofalija od stabot?????????? no citajki te kako izede kalap tuka nema da ti platat taka ne im go davaj linkot do tuka ![]() Изменето од anakin - 21.Мај.2008 во 12:06 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ocigledno deka bancel cela noc
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nenno ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Pred 1 saat Branko izjavi deka MKD veke napravila kompromis za imeto vo Buk*rest i so toa ja potvrdila zelbata da stane clen na NATO. Sega vmrovcinja sto praime, Grujo dal soglasnost za promena na imeto ili ne ?
![]() od moira: nenno, KONTROLIRAJ SE SO EMO-IKONITE!!! Изменето од moira - 21.Мај.2008 во 13:34 |
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Мирен протест на Македонците во Австралија за зачувување на името
Македонска заедница од Викторија, Австралија, на 24 мај организира голем протест пред Парламентот на Викторија во Мелбурн. Со овој мирен протест Македонците од Австралија покажуваат дека чекорат заедно со својата татковина во настојувањата за зачувување на светото македонско име. Како што јавува новинарот од Аврстралиско-македонски неделник, до владата на Австралија, ООН, Европската Унија, НАТО, како и до грчката и бугарска влада и до македонските политичари ќе биде прочитана Резолуција. Со документот се бара признавање на Македонија под уставно име, македонската влада да не прифати промена на името, почитување на правата на Македонците од пиринскиот и егејскиот дел на Македонија. На мировниот марш под мотото: “Македонија! Македонци! Засекогаш!“ се очекува да учествуваат над 50.000 граѓани. |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
sme imale najubavi devojki duri i imame i da go smenime pak kje gi imame ene anestea so ubaaaaaaaaa gica si ja sakam ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
kratko .. jasno ... i ISPRAVNO .... bravo anastea .....
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
E pa znaci ne e imeto SE sto imame (nonsense)!..
Sme imale i drugi vrednosti i kvaliteti...
Ama dzabe ke ni bidat ako imeto si go smenime!..
|
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Станица за пречистување на отпадните води со помош на бактерии, изум на македонскиот иноватор Јоти Поповски, ја доби престижната награда „Енерџи глоуб“, која ја доделува истоимената австриска фондација под покровителство на Обединети нации. Изумот на Поповски победи во конк*ренција на 853 проекти поднесени од 109 држави. Наградата се доделува за заштита на водите и производство на природен гас, кои се само некои од карактеристиките на пречистителната станица. Наградата на Поповски ќе му биде врачена на 26 мај во Европскиот парламент, каде што ќе биде претставен под уставното име -Република Македонија
|
|
![]() |
|
Европските фондови за текстилна индустрија достапни и за Македонија
Европските фондови за развој на текстилната индустрија тешки 50 милијарди евра од денеска се достапни за Македонија. Најтекстилниот град во земјава, Штип, од викендов е 60-тата членка во европската асоцијација на текстилни градови Акта. Приемот бил под уставното име на земјава, без притоа да има било каква, како што вели градоначалникот на Штип, Панде Сарев, очекувана реакција од грчките преставници. I dodeka nie na golemo si go rasprodavame imeto podkleknavme pod zakanite na Grcite, svetot poleka no sigurno se soocuva so vistinata za MAKEDONIJA: |
|
![]() |
|
Паланчански ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Локација: Dubrovnik Статус: Офлајн Поени: 1655 |
Па, добро. Името е се што имаме. Но и Македонија уште ја имаме.
|
|
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
|
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Потсетување, темата гласи Името е се што имаме, дискутирајте на темата, без оффтопици!!! |
|
![]() |
|
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Јас го мислам спротивното..
Каде биле и се комуњарите..таму таа земја дерман не видела..
Да не набројувам на кои земји мислам..се надевам дека само уште Македонија и уште неколку земји ја има оваа напаст..и затоа е тоа што и е...пустош..
![]() |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2223242526 56> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |