|
Бугарија призна вина за македонските Евреи |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ете така......значи се согласуваш и вашите потплатени татаромани како к*рзуров да си отидат од Македонија во Бугарија.... |
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Владко
нема никакво достойнство в това да навредуваш другите на Канзуров и на малкото му пръстче не мож стъпи в това отношение |
||
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Историјата е наука која се базира на истражување.... А истражувањето неможе да се прави се додека некој нејќе да соработува.. На пример кога му понудувам доказ дека пишува Македонци со Македонска национална свест он неможе да се прави наудрен и да тврди некои сосема трети работи за кој бај д веј нема докази.. Тоа веќе не е европско размислување, тоа е варварско и асимилаторско размислување...и треба тоа да се излечи.... Али донекаде разбрав дека Бугарите им љубоморат на Македонците, пред се зошто Македонците немаат монголска крв во себе и почист народ се од Бугарите.... |
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Милон и сто пати сам казала на този форум
гордея се с Аспарух и Тангра не со Сварог или Лада ако приметуваш посочвам само славянски божества по една проста причина: Бугария е немала владетел - славянин Изменето од pagane - 20.Мај.2008 во 13:26 |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ме споредувај со дркаџијата молим те.... Да мастурбирам на девојчиња мислам тоа не е во ред... Тоа го направил кај мене во маало во едно интернет кафе.... Цела населба му се смее Срамота, стварно срамота... Од тука е јасно дека Бугари се само некои идиоти.....манијаци Изменето од Vladimir88 - 20.Мај.2008 во 13:26 |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е добро, чим се гордееш...а јас се гордеам што немам монголска крв во мене.. Изменето од Vladimir88 - 20.Мај.2008 во 13:27 |
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
срамота е дека говориш тако за своите соговорници овде на форумов а това за Канзуров: за клевета - но комент |
||
__ __
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
пак минахме на супериорната плоча Изменето од __ __ - 20.Мај.2008 во 13:30 |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е клевета очигледно е дека незнаеш каков тип е Канзуров..
Сите го знаат сега кај мене во населба како "Дркаџија" И тоа го направил во интернет кафето каде што сум идел ја на времето да играм на комп. можам да замислам девојчето какви трауми преживеало... Изменето од Vladimir88 - 20.Мај.2008 во 13:29 |
||
Oho Boh
Сениор Регистриран: 09.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 133 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Вервай си на фантасмагории. нашето ДС преди промените имаше същия стил на действие. В 50-то години трепеха, в късните 80 омаскаряваха и гонеха от работа.
|
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас верувам во тоа што го гледам, а гледам дека Канзуров го издрнкал убаво на таа и денеска девојчето е преплашено живее во траума Темата е
И за тоа како Македонците се почист народ и од Бугарите, пред се зошто немаат монголска крв во нив.. Изменето од Vladimir88 - 20.Мај.2008 во 13:37 |
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сега не разбрав
чиста кръв имаш само кога не си монголоид?? И темата не е за чистата кръв на македонците нито за нечистата кръв на бугарите него за евреите и косвената вина на Бугария Изменето од pagane - 20.Мај.2008 во 13:39 |
||
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ниту еден народ на светот не е чист, ама јас сум горд што немам монголска крв во мене и горд сум што сум припадник на Македонците кои немаат капка монголска крв во себе........многу смрдат монголите затоа.. Изменето од Vladimir88 - 20.Мај.2008 во 13:39 |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |