![]() |
|
Машко- женска комуникација |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 17> |
Автор | |
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"So sekoja zena razgovaraj kako da ja sakas, a so sekoj maz kako da ti e dosaden!"
![]() Oskar Vajld
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Za da ja razberam treba da i navlezam vo sustinata
|
|
![]() |
|
Дудуловски ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Да, тешко е да се влезе во Срцето на лагата
|
|
Ibis, redibus numquam, in bello peribis.
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Sega znam deka so poveketo od niv
trebase da bidam samo prijatel... Ama sega znam....!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dejanpp ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 893 |
PA TAKA AKO NE SAKAS DA SE VOSPOSTAVI VRSKA SO LICETO TREBA DA GI CUSTVUVAS NEGOVITE ILI NEJZINITE NEGATIVNI OSOBINI A AKO SAKAS DA SE POVRZIS I TAA TOA DA GO SVATI TREBA DA GI CUSTVUVAS SITE POZITIVNI ELEMENTI OD LICNOSTA tuka kaj mnogu lujdze ima deformitet pa taka tie pocnuvaat da stapuvaat vo vrska so site i maski i zenski ,stari i mladi.......... |
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
жената вика "не".... мажот се понаша према неа како да му е рекла "да" и напротив.
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Kakovo ebavanje takvo postovanje |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Od ovde poteknuva igrata "Rasipan telefon"
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Zosto ova porano ne go procitav.... ![]() A ja se cudam.... ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Па редно беше... некој маж... да реагира... |
|
![]() |
|
Naivni dusi sme maskite ponekogas....
![]() ![]() Da.... |
|
![]() |
|
Е како да не...
![]() |
|
![]() |
|
Zimi ja... ![]() I ja sum iskren, poiskren zdravje... ![]() A- na forum.....a - vo realnost... Isto... ![]() Изменето од којсумјас - 03.Септември.2008 во 11:38 |
|
![]() |
|
Аха... жими ти... Каков и да си... којсити... сигурно на тебе не мислел Оскар Вајлд...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1112131415 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |