IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Машко- женска  комуникација
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Машко- женска комуникација

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 17>
Автор
Порака
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 02:01
"So sekoja zena razgovaraj kako da ja sakas, a so sekoj maz kako da ti e dosaden!" намигнување

Oskar Vajld
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 11:00
Za da ja razberam treba da i navlezam vo sustinata
Кон врв
Дудуловски Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Мај.2008
Поени: 51
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Дудуловски Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2008 во 04:37
Да, тешко е да се влезе во Срцето на лагата
Ibis, redibus numquam, in bello peribis.
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2008 во 18:58
Sega znam deka so poveketo od niv
trebase da bidam samo prijatel...
Ama sega znam....!!!
Кон врв
dejanpp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dejanpp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2008 во 15:35
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Ме интересира како треба човек да воспостави рамнотежа додека комуницира со некој од другиот пол , значи на пријателска основа?Па мајка му стара, често се случува да ме вадат другари од такт бидејки не можат да ме сфатат кога нешто ми смета и кога се обидувам тоа да им го кажамЕ стварно не знам, треба ли на лист да им се нацрта и покаже што сакам да кажам.Искрено, ме интересира на кој начин вие го одржувате вашиот пријателски однос со личности од спротивниот пол.Има ли некоја посебна тајна ?
DA OTSEKOGAS ZA SE POSTOELO TAJNA KAKO DA SE NAPRAVI NESTO
     PA TAKA AKO NE SAKAS DA SE VOSPOSTAVI VRSKA SO   LICETO TREBA DA GI CUSTVUVAS NEGOVITE ILI NEJZINITE NEGATIVNI OSOBINI A AKO SAKAS DA SE POVRZIS I TAA TOA DA GO SVATI TREBA DA GI CUSTVUVAS SITE   POZITIVNI ELEMENTI OD LICNOSTA
tuka kaj mnogu lujdze ima deformitet pa taka tie pocnuvaat da stapuvaat vo vrska so site i maski    i zenski ,stari i mladi..........
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 09:58
жената вика   "не".... мажот се понаша према неа како да му е рекла "да" и напротив.голема%20насмевка
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 16:25
Originally posted by Mona Liza Mona Liza напиша:

Ме интересира како треба  човек да воспостави  рамнотежа  додека  комуницира со некој од  другиот пол  ,  значи на  пријателска  основа?

Па мајка му стара, често се случува да ме  вадат  другари од такт  бидејки  не можат да ме  сфатат  кога  нешто ми  смета и кога се обидувам тоа да им го кажам

Е  стварно не  знам,  треба ли на  лист да им се нацрта и покаже  што  сакам да  кажам.

Искрено, ме  интересира на  кој начин вие го одржувате  вашиот пријателски однос  со личности од  спротивниот пол.

Има  ли некоја посебна  тајна ?

Kakovo ebavanje takvo postovanje
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Септември.2008 во 22:18
Od ovde poteknuva igrata "Rasipan telefon"
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 11:07
Originally posted by anastea anastea напиша:

"So sekoja zena razgovaraj kako da ja sakas, a so sekoj maz kako da ti e dosaden!" намигнување

Oskar Vajld

Zosto ova porano ne go procitav....збунетост
A ja se cudam....збунетост
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 11:14

газење%20од%20смеење

Па редно беше... некој маж... да реагира...голема%20насмевка

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 11:20
Naivni dusi sme maskite ponekogas....збунетостзбунетост
Da....
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 11:25
Е како да не...бла%20бла
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 11:31
Originally posted by anastea anastea напиша:

Е како да не...бла%20бла

Zimi ja...плазење
I ja sum iskren, poiskren zdravje...трепкање
A- na forum.....a - vo realnost...
Isto...трепкање

Изменето од којсумјас - 03.Септември.2008 во 11:38
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Септември.2008 во 11:38

Аха... жими ти...голема%20насмевка

Каков и да си... којсити... сигурно на тебе не мислел Оскар Вајлд...намигнување

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1112131415 17>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,105 секунди.