IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно > Тоше Проески - IN MEMORIAM
  Активни теми Активни теми RSS - ТОШЕ ПРОЕСКИ - Книга на жалост
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Затворена темаТОШЕ ПРОЕСКИ - Книга на жалост

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 90>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1968
Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 18:21
[QUOTE=VE007MK] Koga ja otvaram str.,vednas odam da procitam nesto za Tose,zosto tolku me boli dusata????Pozdrav Eli[/Q

Te boli zatoa sto si go cuvstvuvala Tose kako nesto tvoe najblisko,kako del od tebe..bar ja taka go dozivuvav..nemase pominat den ja da ne cujam pesna od nego,ili da pogledam klip na you tube,ili pak da idam na nekoj negov blog i sl..isto kako da sme se gledale sekoj den..i naglo toj del od tebe go snemuva za edna minuta..ne znam so da kazam..ja sebe si ne mozam da se utesam,a se obiduvam za dzabe i nekoi dr.luge..toa e trauma koja ke ne sledi do kraj..za zal,a mozese da bide tolku ubavo ponatamu..
Кон врв
VE007MK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 99
Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2008 во 17:16
Bev na koncertot vo Skopje na Zdravko Colik,na predhodniot koncert Toska mu bese gostin,neznam zosto no se poveke i poveke sum ubedena deka Tose go ubija,dali ke moze toj covek vo zemja da vleze koga ke umre.Ima kleti ludje,losi do s'rz,bolni(znaeme mn,. dobro deka brat brata go predava za pusti pari,od nasata istorija)Tose sto bi napravil TI ako gi doziveese godinite na Zdravko??????TOSE TE SAKAME
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Мај.2008 во 00:29
Originally posted by VE007MK VE007MK напиша:

Bev na koncertot vo Skopje na Zdravko Colik,na predhodniot koncert Toska mu bese gostin,neznam zosto no se poveke i poveke sum ubedena deka Tose go ubija,dali ke moze toj covek vo zemja da vleze koga ke umre.Ima kleti ludje,losi do s'rz,bolni(znaeme mn,. dobro deka brat brata go predava za pusti pari,od nasata istorija)Tose sto bi napravil TI ako gi doziveese godinite na Zdravko??????TOSE TE SAKAME

Eh kamo da gi doziveese i on godinite na Zdravko..samo razlikata megju niv ke bese ogromna..TOSE ke stanese ne samo Balkanska mega zvzda(sto i stana veke),tuku i svetska   ikona vo muzikata za koja samo ke se zboruvase i pisuvase..ete toa ke se desese so Tose..a nie ke bevme tolku gordi i srekni,namesto zavieni vo crnina i bolka kako sega..
Кон врв
Quentin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2008
Поени: 763
Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Мај.2008 во 15:38
Само сакам да кажам дека македонската музичка естрада после Тоше е "жива превара" и ептен греота. Каква загуба, уште не можеме да се свестиме...
Кон врв
leni Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Октомври.2007
Поени: 1433
Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2008 во 15:17
помина време
болката не,
помина време
тагата е поголема
почивај во мир ѕвездо небесна**************
veruvaj
Кон врв
KarolinaXP Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 01.Декември.2007
Поени: 39
Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јуни.2008 во 22:40
GOSPODINE SOPSTVENIK NA HOTELOT MONTANA I DEL OD GUMENJE
KAKO NE VI E SRAM DA BARATE PARI ZA EDINSTVENIOT VREDEN BESCENET COVEK STO SE RODI VO KRAJOT NA XX VEK A POCINA TOLKU MLAD I BLAGORODEN VO XXI VEK!
ZASRAMETE SE OD SAMIOT SEBE I OD VASITE PARI, ZA MENE LICNO BESE POIM MONTANA KRUSEVO, SEGA VERUVAJTE DEKA SI GO SRUSIVTE I IMETO I HOTELOT I SE STO IMATE, DA JAS SUM NIKOJ I NISTO ZA VAS NO IMAM SRCE I DUSA KAKO STO IMASE TOSE, ZA ZALENJE STE I GOSPOD NEKA VI E NAPOMOS , GOSPODE PROSTI MU NEZNAE STO PRAVI

AMIN
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 00:09
Iskreno covekot si bara so si bara,moze malce preteruva..no ja da sum,nema da cekam ni edna sekunda i da se mislam..drzavata zar za Tose ke se misli i ke se broi pari,za najsvetoto sustestvo,za najcistata dusa..srce me boli Tose sto veke te nema,iako ti zivees vo nasite srca i taka ke bide zasekogas..
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 01:50
безпотребни коментари.........сопственикот на Монтана кој воедно е и сопственик на местото каде што треба да се гради спомен куќата на Тоше бара 100.000 евра за истото.........колку што разбрав јас местото било проценето многу помалку од тоа......но знаејќи го неговиот менталитет ( и на многу други таму) случајот со Тоше им е како "кец на десетка" односно очигледно е дека Крушево падна на едно ниво од кое што најмногу загува имаа оние кои имаа бизнис таму.А сега ........ безброј автобуси,автомобили и не знам што ти не секој ден одат и се враќаат од таму и се знае најголема корист имаат тие..........нивните бизниси цветаат........тие се како преродени........сурово некако изгледа(а можеби и некој ќе ми замери на ова) но тоа е тоа.......некои ова го злоупотребуваат на секаков можен начин и се обидуваат да заработат колку што можат повеќе..........Јас сум во Крушево скоро секој викенд.......и секој нареден.......тагата кај Крушевчани се помалку и помалку се забележува(памл процент од нив).......тоа што го слушав од некои тамошни пријатели тешко ми беше да поверувам......но во тоа се уверив сам..........целиот настан за некои е само БИЗНИС.......тоа се лесно се забележува........и премногу е жалосно дури и наивно .......
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јуни.2008 во 18:34
Originally posted by $BlackDevil$ $BlackDevil$ напиша:

безпотребни коментари.........сопственикот на Монтана кој воедно е и сопственик на местото каде што треба да се гради спомен куќата на Тоше бара 100.000 евра за истото.........колку што разбрав јас местото било проценето многу помалку од тоа......но знаејќи го неговиот менталитет ( и на многу други таму) случајот со Тоше им е како "кец на десетка" односно очигледно е дека Крушево падна на едно ниво од кое што најмногу загува имаа оние кои имаа бизнис таму.А сега ........ безброј автобуси,автомобили и не знам што ти не секој ден одат и се враќаат од таму и се знае најголема корист имаат тие..........нивните бизниси цветаат........тие се како преродени........сурово некако изгледа(а можеби и некој ќе ми замери на ова) но тоа е тоа.......некои ова го злоупотребуваат на секаков можен начин и се обидуваат да заработат колку што можат повеќе..........Јас сум во Крушево скоро секој викенд.......и секој нареден.......тагата кај Крушевчани се помалку и помалку се забележува(памл процент од нив).......тоа што го слушав од некои тамошни пријатели тешко ми беше да поверувам......но во тоа се уверив сам..........целиот настан за некои е само БИЗНИС.......тоа се лесно се забележува........и премногу е жалосно дури и наивно .......

Nema za so da ti zamerime koga tocno e toa sto go zboris..sega mnogu gledaat da zarabotat na smetka na Tose..stvarno zalosno..
Кон врв
KarolinaXP Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 01.Декември.2007
Поени: 39
Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јуни.2008 во 23:57
ТОШЕ НАЈМИЛ ,ТВОЈАТА ЦРЕША САКААТ МНОГУ БРЗО ДА ЈА НАБЕРАТ
САКААТ ДА ГО ПРОДАДАТ ПЛОДОТ НЕЈЗИН И ДА СЕ ЗБОГАТАТ, ,.....ЗАСРАМЕТЕ СЕ , ОД МИНАТОТО НА ТОШЕ, ОД НЕГОВИОТ ЖИВОТ ШТО ПЛОВИТЕ И СЕ БОГАТИТЕ, ЗАСРАМЕТЕ СЕ,...ИМА БОГ ПА ЌЕ СУДИ,...КОЈ Е ТОЈ?ВЕЌЕ СИТО ГО ЗНАЕМЕ ИЛИ СИТЕ ГИ ЗНАЕМЕ,...СОНЛИВА ПЕСНА,...СТАНА ЈАВЕ,..ВИСТИНА,И ПОКРАЈ ШТО РЕЧЕ ,...ЛУЃЕТО И ПОНАТАМУ ЖИВЕАТ ВО ЖИВОТИ ТУЃИ,...ЗНАМ ДЕКА ЌЕ СТИГНАТ МОИВЕ ЗБОРОВИ ВО БОЖЈИ УШИ,...И НЕ СЕ СРАМАМ ЗАТОА ШТО ТИ НАЈМИЛ ТОШЕ НЕ ГО ЗАСЛУЖИ ОВА СЕГА ШТО СЕ СЛУЧУВА,...ПРОСТИ ИМ БОЖЕ НЕЗНААТ ШТО ПРАВАТ.
Кон врв
D-e-K-i Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Април.2008
Поени: 14
Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јуни.2008 во 18:09
Нека почива во мир
Кон врв
VE007MK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 99
Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 00:54
Isto i mene krusevcani(ima isklucoci)mi ostavija mn. los vpecatok.Dali mentalitetot na malo mesto,dali neznam sto,no znam deka nesto tamu ne mi se dopadja.A go sakam Krusevo,kako i nasata ni mila Makedonija,goi sakam Krusevo zosto Tose bese od tamu,odev vo Krusevo i im zablazuvav na ljudjeto sto ziveat tamu zatoa sto go imaat Tose,go sakam Krusevo_od istorijata....No zosto taka cuvstvuvam???Koga se navrsuvaa 40 dena od smrtta na Tose,utredenta bev prvpat na grobot na Tose,po ulicata imase 3-4koli na koi sto imase tovareno zastrelani divi svinji,krv,a lovdziite se percea na lovot,se slikaa,toa bea lovdzii od Krusevo,i nekako mi se cinese deka im smetame nie dojdenite,im go narusuvame nivniot mir..na toa mislenje sum i denes posle 5to odenje posle smrtta na Tose.Imam dve koleski od Krusevo,tuturutki,mladi ludje,odat vo Krusevo i koga se vrakaat za sto i da gi prasam zamisli mi vikaat deka toa so Tose veke pominalo...i dodeka bese Tose ziv,go potcenuvaa iako bil nivni sogradjanin,nivno dete...sekoja cest na isklucocite.
Мудриот човек не го кажува сето она што го мисли,но го мисли добро она што ке го каже!
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 01:00
тоа е КРушевскиот менталитет......верувам дека си слушнал безброј шпекулации за Тоше од нив.......и јас го сакам Крушево......но кога и да појдам таму.....и ги прашам за Тоше.......некако резервирани се и одма бегаат од тема не се заинтересирани и почнуваат теми како на пр. за некои игрици.......па како може хејјјјјјјј
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2008 во 12:39
Povtorno dojde 16..I 8 meseci pominaa bez tebe Tose,i 8 godini ke pominat,ama bolkata ne stivnuva..te sakam mnogu i mi nedostasuvas beskrajno..pocivaj vo mir..
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 90>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.