IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Името е се што имаме
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Името е се што имаме

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 56>
Автор
Порака
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 13:47
nisto ne e gotovo dodeka ne zavrsi ....
Кон врв
PAVLIN Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Јуни.2007
Локација: Saint Helena
Поени: 889
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 14:41
Originally posted by novace novace напиша:

Гледај..што чукнатите направија..прво ја отвори Киро Фиромољубецот пандорината кутија на злата..а сега вие сакате да ја затворите..ама е доцна..изгледа
лутина

e pa novace ne li gledash deka ke ni ja izdat drzavat preku jazikot i imeto ...jas ne sum nisto pomalku od tebe za zacuvuvanje na imto ama ne po cena za gubenje na drzavata...sepak na kraj morame site da zastaneme na ista strana, inaku nema od nas nisto da ostane...makeodnija e pod istiot pritisok kako izrael toa SAD go znaat veruvaj mi...pz...moroslave mojata eu i nato orientacija ne znaci davanje na imeto i gubenje na identiteot...pz i do tebe

Изменето од PAVLIN - 17.Мај.2008 во 14:42
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 14:45
i sto ako nie MKD prifatime se sto stoi na masa , pa nas ne primat vo nato i eu i eden den seto toa otide u k*rac ? kako posle ? ce vikame deka igrame do treta baba ? ne , ne se vazi .. sega sakame nanovo ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 14:46
sakame povtorno kako sto bilo ... Republika Makedonija , Makedonski narod i se sto sleduva vo vrska so toa ? taka li ?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 14:54
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

sakame povtorno kako sto bilo ... Republika Makedonija , Makedonski narod i se sto sleduva vo vrska so toa ? taka li ?

далеку е водење држава од желби и честитки ...изгледа дека не те прашале уште тебе за твоите желби
Кон врв
nenno Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Локација: Antarctica
Поени: 174
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nenno Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 15:03
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

a komu voopsto mu e do toa dali tebe od nekogo mu e preku glava ?? .... zosto si pridavas tolkavo znacenie samiot sebesi ? i koj voopsto od tebe pobara bilo kakvo mislenje ? sto si ti bil samobendisan tip .... jas pak mislev avatarot ti e samo zaradi da imas staveno nesto ....
Znas sta ima novo na ratistu, NE, Bugari su usli u sofiju-Lepa sela lepo gore. ZA SICKITE OBIKNOVENI BLGARI Vv MAKEDONIJA
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 15:09
Originally posted by PAVLIN PAVLIN напиша:

e pa novace ne li gledash deka ke ni ja izdat drzavat preku jazikot i imeto ...jas ne sum nisto pomalku od tebe za zacuvuvanje na imto ama ne po cena za gubenje na drzavata...sepak na kraj morame site da zastaneme na ista strana, inaku nema od nas nisto da ostane...makeodnija e pod istiot pritisok kako izrael toa SAD go znaat veruvaj mi...pz...moroslave mojata eu i nato orientacija ne znaci davanje na imeto i gubenje na identiteot...pz i do tebe

Добро е штом си конечно (и не само ти) сфатил..дека „мудрата„ политика на титовите коњушари..доведени овде држава да водат а не штала да одржуваат..е ПРОПАДНАТА ...и дека дејствијата на „мудрите„ титови газолижачи не доведоа до овде..до ова дереџе..или сотојба.
Затоа... ПАНИКА и ХиСТЕРИЈА нема и не смее да има никаде...освен едно:
ОДСТРАНУВАЊЕ од кормилото на Македонија ....на се што макар и малку личи ...или пак „мириса„ на таков „мудрец„ каков што имавме..но и на неговите неговите следбеници...
Нема ситуација од која нема излез..проблемот се последиците..односно во кој % се застапени од крајниот успех..
голема%20насмевка

Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PAVLIN Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 15:37
Originally posted by novace novace напиша:

Добро е штом си конечно (и не само ти) сфатил..дека „мудрата„ политика на титовите коњушари..доведени овде држава да водат а не штала да одржуваат..е ПРОПАДНАТА ...и дека дејствијата на „мудрите„ титови газолижачи не доведоа до овде..до ова дереџе..или сотојба.
Затоа... ПАНИКА и ХиСТЕРИЈА нема и не смее да има никаде...освен едно:
ОДСТРАНУВАЊЕ од кормилото на Македонија ....на се што макар и малку личи ...или пак „мириса„ на таков „мудрец„ каков што имавме..но и на неговите неговите следбеници...
Нема ситуација од која нема излез..проблемот се последиците..односно во кој % се застапени од крајниот успех..
голема%20насмевка

TI BE STVARNO NISTO NE RAZBIRAS I POVTORNO SO ISTAT RETORIKA...izlezi od partiskiot stab za moment i prasas sekade ke odish ...ne mi prodavaj stari fitni...kolku pati da ti kazam deka jas imam sopstven biznis koj ne mi zavisi od nitu edna partija, a najmalku od aktuelnava...of mori majko so vakvi postovi...demek ti sega ke odlucish - gluposti na kiloбакнеж
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 15:42
a mozebi poradi biznisot si zapnal da popustime pred pritisocite na grcija ? ... mozebi si " tesno " povrzan so biznisot so grcite? ....
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 16:02
МАКЕДОНИЈА...Извинете отидов на митинг.
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 16:05
siguren sum deka poubavo bi  pominal na koncertot na Colic vecer ....
Кон врв
Паланчански Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2007
Локација: Dubrovnik
Поени: 1655
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Паланчански Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 16:10
Кај нас сега има митинг. Ако приредат бесплатен концерт, ќе појдам и таму.
Не знаев што е среќа, додека не се оженив. Но сега веќе е доцна.
Кон врв
novace Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Август.2007
Поени: 3067
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај novace Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 16:11
Originally posted by PAVLIN PAVLIN напиша:

TI BE STVARNO NISTO NE RAZBIRAS I POVTORNO SO ISTAT RETORIKA...izlezi od partiskiot stab za moment i prasas sekade ke odish ...ne mi prodavaj stari fitni...kolku pati da ti kazam deka jas imam sopstven biznis koj ne mi zavisi od nitu edna partija, a najmalku od aktuelnava...of mori majko so vakvi postovi...demek ti sega ke odlucish - gluposti na kiloбакнеж

Па добро бе колега..ете ...те извадивме на чистина..
Значи комуњар си од ИНТЕРЕС и тоа личен?
Разбирливо за мене..но гледам не и за тебе...!
Пиши си се грче..и нема проблеми....ама после........
пс
Уосталом и Тито 5-Коски си иде така у грција да си го види внучето грче..и го разбирам зашто држава за име мењам..или како беше она кај Хенри 8...држава за коњ (про)давам...
ппс
Сите си се водат од ЛИЧНИ П(р)ИЧИНИ..нели?
голема%20насмевка
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2008 во 16:18
znaci , spored se napisanoto , pravo na ucestvo vo ovaa diskusija imaat samo partiski oboenite ? nie ostanatata boranija koja ne e partiski opredelena ami samo pro - Makedonski , i se bori i grizi za zacuvuvanje na najsvetoto nesto , imeto i identitetot , po site kriteriumi na pavlin , em sto nema biznis i kniska , em e " srbomanski " nastroena boranija koja ne smee da diskutira za temi za koi preduslov da se diskutira e biznis i partiska kniska .... zalosno ....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2728293031 56>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,578 секунди.