IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Антивируси, Antispyware (општа дискусија)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Антивируси, Antispyware (општа дискусија)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 30>
Прашање: Кој Антивирус го користите?
Одговор Гласови Статистика
115 [26,68%]
129 [29,93%]
33 [7,66%]
26 [6,03%]
20 [4,64%]
2 [0,46%]
93 [21,58%]
13 [3,02%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Статус: Офлајн
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 16:41
epa za toa ke go formatirate PC sekoj mesec
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 19:12
ако го форматираш ти не значи дека и јас го форматирам.
Ти реков супер си е , а компјутерот не ми е форматиран година и пол.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Април.2008 во 19:19
Originally posted by FLipsi FLipsi напиша:

ако го форматираш ти не значи дека и јас го форматирам.Ти реков супер си е , а компјутерот не ми е форматиран година и пол.
Ja mojot kom si go formatiram na sekoj 3 meseca,ja sakam samo da kazam deka AVG NICINI zaedno so nod 32 i ne e fekten kako kaspersky so ima tie 2 anti vurusa mozat samo voda da mu nosat preporacano od HaCkeR
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:47
се зависи ,,,

еве неочекуев дека тројанец ке извадам со Аваст
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 15:56
zavisi kakov trojanec ima poveke vidovi
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 16:20
Originally posted by Gavolce Gavolce напиша:

ако го форматираш ти не значи дека и јас го форматирам.Ти реков супер си е , а компјутерот не ми е форматиран година и пол.
Ja mojot kom si go formatiram na sekoj 3 meseca,ja sakam samo da kazam deka AVG NICINI zaedno so nod 32 i ne e fekten kako kaspersky so ima tie 2 anti vurusa mozat samo voda da mu nosat preporacano od HaCkeR

Нема најдобар антивирус.... еднаш имам кажано и пак ќе кажам.. се зависи од развојниот тим на компанијата што го произведува Антивирусот, и од нивната брзина на креирање на антивирусни дефиниции.... Инаку за ловење на Viruses in Wild, најдобар прогласен на сите времиња е AVG 7.5 Proffesional.
Ефикасноста на Антивирусот зависи од повеќе фактори... еден од нив е и длабочината на поставување агенти во Кернелот на вашиот систем....
Моментално ТОП 10 на пазарот се КАСПЕРСКИ (Kaspersky7.0), АВГ (AVG 8.0 PRO), БИТ ДЕФЕНДЕР (Bit deffender 10), МкАфее (McAfee 8.5), Нортон (Norton 2008), Аваст (Avast 5.0), НОД 32 (NoD 32), Булгард (BullGuard 8.0), Панда (Panda Antivirus) и ТРАСТ (Trust).
Било кој од овие да ги поставите на вашиот PC, ве уверувам дека одлично ќе си ја заврши работата..... Разликата на вадење најнови антивирусни дефиниции меѓу овие конк*ренти се мери во минути, а не како порано во денови...

Изменето од NRGMKD - 28.Април.2008 во 16:22
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 18:16
Originally posted by Gavolce Gavolce напиша:

Море хакер не досадвај, ти неможиш windows firewall da пробиеш па ми кажва глупости, да не те плаќат од касперски да ги рекламираш .
Супер си кажа другарчето погоре. намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2008 во 19:31
abe koj rece nesto za toa ti kazuvam deka kaspersky i naj dobar anti virus na site vremihja so ne ti e jasno preporacano od DarK HaCkeR
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2008 во 14:57
Каде го има препорачано тоа тој, Dark HaCkeR?
Т.е кој е тој DaRk HaCkeR?
Само немој да ми кажеш дека е некој од маало......
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 21:02
kaspersky moze da funkcionia i na 512 ce no sepak podobro  e da e so 1 g barголема%20насмевка

Изменето од Tattoo Beauty - 16.Мај.2008 во 21:37
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 21:16
Originally posted by girl15 girl15 напиша:

Za kasperski velat deka bil dobar ne mozel nikakov virus da vleze.no slusnav deka kasperskiot mnogu go kocel komputerot i msn dali e toa tocno ?
јас се заебав со него..месец дена немав нет ....зависи од конфигурацијата на пц-то
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2008 во 21:33
Од конфигурацијата ( РАМ) зависи само колку ке биде брз самиот комјутер но нема врска со нетотнамигнување

Иначе за супер користење на Касперки е добро да се има бар 512 че или 1Г рамсреќа

Кон врв
El Emin Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Јуни.2008
Поени: 60
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај El Emin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јуни.2008 во 23:25
a dali moze da se danlodira kaspersky celosen ili mora da go platis ako moze da se danlodira kade moze???
Кон врв
Baraban Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 29.Јуни.2008
Поени: 10
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Baraban Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Јуни.2008 во 15:21
Pod itno baram nekoj postar antivirus kojsto dobro bi rabotel na Pentium III.
Pomagajte!!!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 30>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.