IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Како ја замислувате иднината и Вие во неа
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Како ја замислувате иднината и Вие во неа

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 16>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2008 во 10:38
znam deka uplativ kirija za grobno mesto za slednive pet godini...skapcii mamu im ebem 2.300 den
Кон врв
Album Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2006
Поени: 195
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Album Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 22:19
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 22:23
new ice age

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Monuska Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Ноември.2007
Поени: 2128
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Monuska Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 22:30
Ако се мисли за наредните неколку години, си ја замислувам иднината исполнета со многу шетање, а ако се мисли за подалечна иднина, пак со шетање ама со семејството
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 22:33
Bas gledav vo idninata, a mene nigde me nemase, sigurno me ispustile, ke se zalam
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Мај.2008 во 19:09
Verojatno idninata ke mi bide onakva kakva nikogas i ne bi ni pomislila...pa poznavajki go toj fakt,prestanav da ja zamisluvam.
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 11:15
Не можам да знам каква ќе бидам, а кој би знаел?
Но сепак се замислувам како малку похрабра, посреќна... во блиска иднина се замислувам на факс.
Очигледно е дека премногу мечтаам, но ако се обидам може да си дојдат некои работи на место и се да биде ОК.
Знам дека е време да престанам да мечтаам толку туку да разгледам што се случува сега околу мене, најреално што можам да замислам во иднина е тоа дека ќе бидам поостарена
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 16:54

Кон врв
hanna4ever Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2008
Поени: 239
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај hanna4ever Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2008 во 19:49
Idninata definitivno ne znam kade ke me odnese, nitu pak kade ke ja odnesam jas
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 00:16
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 00:22
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 08:54
Ke dojde da me zeme i ke me nosi...ma sto mi e gajle, samo neka me nosi...ama po facata kako i ja gledam koj znae sto me ceka...mislis ?...zapecena ?...aham, znaci mene me barala...

Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 10:38
.................pa bi trebalo sega tuka da kazam............deka vo idnina ke bidam   srekna,,,,so golemi deca,,,,so sredeno sve vo zivotot,,,,?????so sopstvena kola,,,i   stan..............ama taka jas se gledam......a kako ke bide..samo eden gospod znae.................
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2008 во 17:34
Se znae...so mnogu seks  смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 678910 16>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.