|
УЕФА Лига на Шампиони |
Внеси реплика | страница <1 678910 43> |
Автор | |
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi se komentira inace do utre ke pisuvam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-доволно е едно нели
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вечерва финалето куп уефа . . .
Мислам дека Зенит ќе потфрлит последна утакмица . . . До некаде мислам дека и фаворит е вечерва . . .. |
|
STRUGA
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uefa Cup Finale:
Zenit St. Petersburg - Rangers 2-0 |
|
|
|
Halid ibn Velid
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1145 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[=D > ] Zasluzeno si pobedija,Bravo!! Golemi klubovi oborija!!! [= D>] |
|
Хасан ел-Басри рекол:О Човече,ти си само збир на Денови,кога денот ќе замине и дел од твоето тело заминуват!!
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neka denes pobedi podobriot!!!
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova moevo nema vrska so temava , ako sakaat i moderatorite neka me izbrisat , samo sakam da prasam dali nekoj sobira slikicki na Panini od Evropsko prvenstvo vo fudbal ako sobirate ajde da se dogovorime na plostat da se menjavame kako za svetsko sto bese.Kolekcioneri ajde zs banknotirav od kupuvanje i samo duplikati.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
FAk
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eba gi voskarive
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gooooooooooooooooool
Изменето од anakin - 21.Мај.2008 во 21:30 |
|
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pozdrav do biserna
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nesto e snema .... se povlece ... vo 16
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |