|
Сакам да кажам..... |
Внеси реплика | страница <1 553554555556557 1402> |
Автор | |
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
крај,......
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
svashta
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mi se veruva...ke se otrujam...odamna ne sum kazala,a trebashe
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
нема да плачам,.... нема да плачам,..... нема да плачам,.... нема да плачам,.... нема да плачам,...... ... |
|
Delicia
Сениор *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........dobar den na site
|
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам дека до сега се карав со еден колега т.е. он мене ми се дереше а јас морав да кутам и да слушам закани од него дека ке ме избркаат од работа и ке ме кажел на директорот коа ке си дојде од пат и лом ме направи....фала му многу што не ми дозволи збор да му кажам, зашто во таа нервоза што и да речев лошо ке беше.....и за прв пат после 3 години работа овде бев тужи баба и го пријавив кај директорот пред да ме каже тој мене...зашто ако оставев тој да каже имаше за 360 степени да ми ги изврти зборовите. причина за тоа што тој ми се дереше-не сум му кажала што работам, туку сум му рекла еве работам. на крај испадна дека сум го лажела дека работам-според него. јасно тоа и на директорот ке му го рече....морам да цитирам дел-„има да кажуваш што правиш јас кога така ке речам јасно ли ти е? кога ке дојде шефот од пат има да дткаш пред него не ке знаеш што да кажеш......“ .....јас успеав само едно да му кажам-коа ке дојде? па тој сега одма ке дознае. и типот ми се изнадра едно убаво 2 пати по ред и се мава во гради дека ке ме избркаат. друга ствар што сакав да кажам е ова е чиста немакедонштина...што е тој повеке од мене??? ништо! барем да беше вработен, а не под договор како и јас .....навистина почнав да ги губам сите живци овде....а и минатата недела се искарав со колега кој седи карши него, само тогаш јас се дерев-и тоа со право.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам дека сакам да испаднам да шетам по дождон,..... без чадор,.... барем нема да се гледа дека ......
|
|
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam deka se dosaduvam.....
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam da kazam ajde doagjaj sega na gushka
|
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам да кажам...иако денес беше врнежливо и облачно...
мене ми беше прекрасно........
|
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сакам да кажам идам одма |
|
|
|
гoстин
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7557 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
gushkalo
|
|
|
|
nena34
Сениор Регистриран: 08.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1435 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da kazam deka ti posakuvam se dobro da se zavrsi , izgleda epten si povredena , nemoj mila nevredi se sto e tvoe ke si dojde. |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 553554555556557 1402> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |