|
Како ја замислувате иднината и Вие во неа |
Внеси реплика | страница <1 678910 16> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam deka uplativ kirija za grobno mesto za slednive pet godini...skapcii mamu im ebem 2.300 den
|
|
Album
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 195 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
new ice age
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако се мисли за наредните неколку години, си ја замислувам иднината исполнета со многу шетање, а ако се мисли за подалечна иднина, пак со шетање ама со семејството
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bas gledav vo idninata, a mene nigde me nemase, sigurno me ispustile, ke se zalam
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Verojatno idninata ke mi bide onakva kakva nikogas i ne bi ni pomislila...pa poznavajki go toj fakt,prestanav da ja zamisluvam.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не можам да знам каква ќе бидам, а кој би знаел?
Но сепак се замислувам како малку похрабра, посреќна... во блиска иднина се замислувам на факс. Очигледно е дека премногу мечтаам, но ако се обидам може да си дојдат некои работи на место и се да биде ОК. Знам дека е време да престанам да мечтаам толку туку да разгледам што се случува сега околу мене, најреално што можам да замислам во иднина е тоа дека ќе бидам поостарена |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Idninata definitivno ne znam kade ke me odnese, nitu pak kade ke ja odnesam jas
|
|
fragola
Сениор Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ако го победиш моментот ти си најсилниот човек на светот
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ke dojde da me zeme i ke me nosi...ma sto mi e gajle, samo neka me nosi...ama po facata kako i ja gledam koj znae sto me ceka...mislis ?...zapecena ?...aham, znaci mene me barala...
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.................pa bi trebalo sega tuka da kazam............deka vo idnina ke bidam srekna,,,,so golemi deca,,,,so sredeno sve vo zivotot,,,,?????so sopstvena kola,,,i stan..............ama taka jas se gledam......a kako ke bide..samo eden gospod znae.................
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se znae...so mnogu seks
|
|
Внеси реплика | страница <1 678910 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |