![]() |
|
Трпе |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 48> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Трпе зошто не дојде вчера на школо? -Морав да ја носам кравата кај бикот. -Зарем татко ти не можеше тоа да го направи? -Па можеше, али сепак бикот подобро ке ја заврши работата. |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Трпе вчера пак не дојде на школо, зошто?
- Баба ми е болна наставничке. - Секогаш кога ти не доаѓаш, твојата баба е болна. Не ти верувам. - Знам наставничке, и ние мислиме дека баба ми глуми. |
|
![]() |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Маж и жена во кола ги запира полицаец...
Полицаец: Дозвола и сообраќајна ќе ве молам. Маж: Дали има некој проблем, полицаецу? Полицаец: Ве фатив на радар како возите со 80 километри на час. Маж: Сигурно е некоја грешка, јас возев со само 60. Жена: Ах, Трпе, возеше најмалку 75! Полицаец: Исто така, задното светло не ви работи. Маж: Но, јас не знаев за тоа. Жена: Трпе не зафркавај, знаеш веќе два месеци. Полицаец: А, забележав и дека го немате врзано појасот. Маж: Ама неее полицаецу, јас сега го откачив, додека вие доаѓавте накај колата. Жена: Трпе, но ти никогаш не го врзуваш појасот. Маж: Слушај мори глупава гуско, одма да си ја затнала муцката или... Полицаец: Госпоѓо, дали тој секогаш вака ви се обраќа? Жена: Само кога е пијан... |
|
![]() |
|
Оди Трпе во аптека и бара вијагра.
- Имаме. А вие имате рецепт! - Немам, ама ја носам сликата од жена ми! * * * |
|
![]() |
|
- Трпе, зошто татко ти денес беше на училиште?
- Учителката го викна за да се жали од мене. - И што стана? - Е па ништо, учителката ми кажа сега да ја викнам мајка ми, за да се жали од татко ми! - |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Ode Trpe vo Amerika i se smestuva vo nekoj hotel
arno ama vo sobata imalo glushec vrte Trpe na recepija i vika glasno glusec glusec i ovaa na telefon mu vika j d'ont understand.... i on pak isto,, ama gluseeecc i zenata j don't understand i Trpe vika a be Tom I Jerry i zenata vika yes E PA JERRY............ ![]() ![]() ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Трпе се жали на кумот:
- Бев на лекар заради пиењето! - И? Што ти кажаа? - Докторот ми рече дека може да пијам само по една чаша пред спиење. - И сега што ќе правиш? - Сега спијам 8 пати на ден по еден саат! |
|
![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Трпана се породила со двојка и лежи на породилно. Доаѓа Трпе, ги гледа децата, па оди да ја провери Трпана. Таа го прашува:
- Е, Трпе, ги виде бебињата? Кажи колку се убави! - Убави се како не. Избра кое ќе го земеме? |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Трпе и Трпана решиле да се разведуваат и сега се на суд, кој треба да одлучи чиво ќе биде детето.
- Трпано зошто мислите дека детето треба да биде ваше? - Па јас се мачев да го носам 9 месеци, јас броев ѕвезди кога се пораѓав... - А ти Трпе, зошто мислиш дека треба да е твое? - Е па судијо, кога земаш кафе од автоматот во ходник, и кога уфрлаш парички, чие е кафето, твое или на автоматот!? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zenmaster ![]() Сениор ![]() ![]() Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Se vrakja Trpe od bolnica stotuku se porodila zenamu so bliznaci i komsijata go prasuva dali se dvojajcani i Trpe mu vika : ednoto e dvojajcano a drugoto e zensko
|
|
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Учителката: -Трпе, домашна имаш?
Трпе: -Немам домашна учителке, тате ја испи |
|
![]() |
|
Zaspana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 429 |
Trpe sakal da se zafrkava so komsiite pa resil da porazgovara so niv na telefon:
Trpe:alo vi raboti friziderot? Komsijata:Da!-zacudeno Trpe:epa dajte mu plata!!!!!!! hehehhe ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ванчо-2006 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Во ординација чекаат многу луѓе,меѓу кои и Трпе.Излегува докторот и им вели дека за денес е доста и да дојдат утре.
А Трпе му вели : -Докторе,а што да правам јас со печењето? -Добро,ај ти влези,а другите одете си. Влегува Трпе и вели:-Докторе,како да ти кажам,многу ме пече кога мочам! |
|
СЕГА ЗНАМ ДЕКА НИШТО НЕ ЗНАМ
|
|
![]() |
|
ванчо-2006 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 112 |
Побарала Трпана од Трпе да и направи црнче.Овој не знаел како па прашал некој црнец од КФОР за помош:
-Како да направам црнче? -Лесно!Дали ти е долг 30 цм.? -Не,само 20! -А дали ти е дебел 15 цм.? -Не,само 5! -Е,ј*би га,ти влегува светло! |
|
СЕГА ЗНАМ ДЕКА НИШТО НЕ ЗНАМ
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |