|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика | страница <1 2425262728 51> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na maskite sekogas poslem im e krivo ako izneverat, ne e taka kako izgleda na prv pogled
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za sekretarkata
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sekretarkata e bolna osoba...definitivno...
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasto bolna osoba?
|
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a zosho pa da ne, da ne ja poznavash ti lichno...???
|
|
blue666
Сениор Регистриран: 28.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4465 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ja poznavam tuku samo me interesira kako ja napravi bolna licnost?
|
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...abe, nekoj e bolen mnogu ili sekretarkata ili toj sho go napishal toa, posho toa sho ona go napraila e kaznivo i so zakon, clenot ne go znam ama sum slushnal za slichen sluchaj, se vika direktno naveduenje na blud, poradi toa sho toa se se deshava u stanot na sekretarkata, da bilo u stanot na shefot ili u hotel nekoj mozebi bi bil kriv shefot, vaka prikaskava e utka, ama za tie sho ja prochitale namarata i sho znaat da razmislat, koja e smislata na prikaskata...chist feminizam predizvikan od lichni traumi vo nekoja vrska...ja taka mislam...i toa si e moe mislenje...
...aplauz molim... |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SAMO WELL
NE SI SVATIL DEKA OVA E SAMO VIC??? |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
blue666
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tii, za tebe se e kaznivo so zakon
povelele |
|
blue666
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a, sto vic li e?
|
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...eve vi ziva vistina...posho so vicoi se zamarate...mozebi nekoj ke se seti na sluchkava...
...beshe toplo popladne, jas sam bev doma i ja ochekuvav vo sekoj moment mojata devojka koja doagashe nakaj Novo Lisiche so 5-ka avtobus... ...odednashka zazvone telefonot, a jas dodeka bev na terasa, se javi bJANKA...mojata komshika...mi kaza deka ke dojde nabrzinka da zeme CD so muzika i ke si odi poradi toa sho i kazav deka chekam gosti jas... ...se pojavi na vratata i mi se nafrli napadno od start...jas probav da i objasnam deka ne e vo red toa sho go pravi, megutoa taa ne se otkazuvashe od svojata namera i po nekolku momenti morav da i kazam deka ke odam vo toalet( za da smislam sho da pravam), bidejki se najdov vo mnogu nezavidna situacija...vo sekoj moment mozeshe da dojde mojata devojka... ...izlegov od toalet, i sho da vidam...Bjanka...soblechena ko od majka...pochna da me brka niz stanot...jas na moment se pribrav, gi zgrapchiv nejzinite alishta site kako sho beva na kup i site gi isfliv preku terasa od 6-ti sprat nadole, pravo pred malskite seirdzii koi ednaj chekva da vidat chivi se alishtata...heheheehheee... ...prijatno zelim... |
|
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...epa vikaat bravo za sekretarkata...jas rekov samo deka sekretarkata e nekoja ludara... |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
OVA VISTINA LI E ???? |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2425262728 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |