IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Зошто машките изневеруваат ???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Зошто машките изневеруваат ???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 51>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 20:30
Na maskite sekogas poslem im e krivo ako izneverat,  ne e taka kako izgleda na prv pogled
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 22:12
аплауз za sekretarkataголема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 22:19
...sekretarkata e bolna osoba...definitivno...
Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 22:22
zasto bolna osoba?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 22:24
...a zosho pa da ne, da ne ja poznavash ti lichno...???
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 22:25
ne ja poznavam tuku samo me interesira kako ja napravi bolna licnost?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 22:32
...abe, nekoj e bolen mnogu ili sekretarkata ili toj sho go napishal toa, posho toa sho ona go napraila e kaznivo i so zakon, clenot ne go znam ama sum slushnal za slichen sluchaj, se vika direktno naveduenje na blud, poradi toa sho toa se se deshava u stanot na sekretarkata, da bilo u stanot na shefot ili u hotel nekoj mozebi bi bil kriv shefot, vaka prikaskava e utka, ama za tie sho ja prochitale namarata i sho znaat da razmislat, koja e smislata na prikaskata...chist feminizam predizvikan od lichni traumi vo nekoja vrska...ja taka mislam...i toa si e moe mislenje...

...aplauz molim...голема%20насмевка
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 22:34
аплауз
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 22:35
SAMO WELL
NE SI SVATIL DEKA OVA E SAMO VIC???
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 22:42
tii, za tebe se e kaznivo so zakon

povelele
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 22:42
a, sto vic li e?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 22:51
...eve vi ziva vistina...posho so vicoi se zamarate...mozebi nekoj ke se seti na sluchkava...голема%20насмевка

...beshe toplo popladne, jas sam bev doma i ja ochekuvav vo sekoj moment mojata devojka koja doagashe nakaj Novo Lisiche so 5-ka avtobus...

...odednashka zazvone telefonot, a jas dodeka bev na terasa, se javi bJANKA...mojata komshika...mi kaza deka ke dojde nabrzinka da zeme CD so muzika i ke si odi poradi toa sho i kazav deka chekam gosti jas...

...se pojavi na vratata i mi se nafrli napadno od start...jas probav da i objasnam deka ne e vo red toa sho go pravi, megutoa taa ne se otkazuvashe od svojata namera i po nekolku momenti morav da i kazam deka ke odam vo toalet( za da smislam sho da pravam), bidejki se najdov vo mnogu nezavidna situacija...vo sekoj moment mozeshe da dojde mojata devojka...

...izlegov od toalet, i sho da vidam...Bjanka...soblechena ko od majka...pochna da me brka niz stanot...jas na moment se pribrav, gi zgrapchiv nejzinite alishta site kako sho beva na kup i site gi isfliv preku terasa od 6-ti sprat nadole, pravo pred malskite seirdzii koi ednaj chekva da vidat chivi se alishtata...heheheehheee...

...prijatno zelim...голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 22:52
Originally posted by anakin anakin напиша:

SAMO WELL
NE SI SVATIL DEKA OVA E SAMO VIC???

...epa vikaat bravo za sekretarkata...jas rekov samo deka sekretarkata e nekoja ludara...плазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2008 во 22:53
голема%20насмевка

OVA VISTINA LI E ????
газење%20од%20смеење

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2425262728 51>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.