|
Зошто машките изневеруваат ??? |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 51> |
Автор | ||
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za IQ: mozebi za tebe ne e jaka no za masko e dovolna...
Изменето од Sveto - 07.Мај.2008 во 15:45 |
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
takvo mashko ne go smetam za mashko dostojno za mene |
||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...zasho mashkite izneveruvaat...mnogu e prosto...zasho zenive davaat so keif, inache sve u zatvor ke beva dosea...eh...
|
||
engie
Сениор Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...mmm...mozebi od dosada...na sekogo ponekogas mu treba vozbuda...ova e edno od povekete pricini.
|
||
|
||
Sveto
Група Регистриран: 14.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
togas ne veruvam deka ke najdes masko sto e dostojno za tebe...
|
||
Probaj se vo zivotot, no na krajot izberi go najdobroto...
|
||
Sveto
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a ova pa ko demek zenite ne izneveruvaat...pfffff
|
||
Probaj se vo zivotot, no na krajot izberi go najdobroto...
|
||
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekoj so svoja pricina.. sto ne znaci deka e opravdana
|
||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
toa mi e muabetot, mora da ima prichina
|
||
eurydice
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 429 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
za da imaat na sto da se sekjavaat koga ke ostarat
i da se falat vo penzionerskiot klub 'eee, jas sto sum pravel ...' |
||
Kristin969
Сениор Регистриран: 01.Октомври.2007 Локација: Scotland Статус: Офлајн Поени: 340 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто и дадов отказ на мојата секретарка Пред две недели наполнив 45 години. Уторото на мојот роденден се разбудив прилично нерасположен, но годините го прават своето. Отидов во кујната, уверен дека жена ми ќе ми го освежи денот со едно: „Добро утро и среќен роденден, мое злато“. А можеби и ќе ме изненади со некаков подарок. Ништо! Не ни рече добро утро, а каму ли на останатото на што се надевав! Добро, си помислив, со годините стануваат такви, ама децата сигурно ќе се сетат. Исто така ни тие ништо не рекоа. Длабоко разочаран отидов на работа. Само што влегов во канцеларијата ме дочека мојата секретарка Лидија насмеана и среќно рече: „Добро утро, господнине шефе, и сè најдобо за Вашиот роденден!“. Веднаш се почуствував подобро. Сепак некој се сети дека денеска ми е роденден. Се задлабочив и работев до попладнето. Тогаш на вратата чукна Лидија: - Знаете шефе, денеска е толку убав ден, а и роденден ви е, па ве викам на ручек! - Тоа е најубавата работа која ја слушнав денеска - одвратив. Одиме? Отидовме на ручек во еден одличен мал интимен ресторан на периферијата, пиевме мартини (неколку) и бескрајно уживавме во во одличната храна. Кога се враќавме назад, Лидија рече: - Знаете шефе, толку е посебен денот, зошто да се враќаме во канцеларија? - Стварно имаш право - реков, како секој добар шеф кој е задоволен од својата секретарка. - Тогаш ве поканувам кај мене на чаша вино. Во нејзиниот стан удобно се сместив, Лидија ни наточи вино и кога наздравивме рече: - Само момент, шефе, да облечам нешто поудобно! - Секако, слободно - одговорив, видно возбуден со нетрпение. Лидија отиде во спалната соба и се врати после некои 5 минути. Во рацете неосеше голема торта, а позади неа одеа мојата жена, децата и неколку колеги од работа. Сите пееа „Среќен роденден“. А јас седев на каучот гол пиштол, како од мајка роден... |
||
Ljubov i Svetlina!
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
[ ;)]
|
||
hanna4ever
Сениор Регистриран: 22.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 239 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pouka nikogas ne veruvaj na zena
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
......kristin969................sekoja cest za postot...............i jas se sl*gam so hanna.......nikogas nemoj da i veruvas slepo na bilo koja zena......skogas moze da te iznenadi....................
|
||
Внеси реплика | страница <1 2324252627 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |