|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика | страница <1 129130131132133 824> |
Автор | |
tanas_76
Нов член Регистриран: 10.Мај.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересното е че за Тодор Александров в Македония незнаят каква позиция да заемат. В училище ги учат че е българофил, доколкото знам Ванче Михайлов му е дясната ръка! Предполагам че поради безспорните му заслуги към ВМРО скоро ще бъде обявен за най античния от античните! Нищо че му бутнаха паметника!!!
|
|
дуле
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 973 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Буги, на друго место казваш: Ако не се лажам ова е извадок од Крсто Коњушки исто така Кумановски војвода кој ја издава Македонската идеја и бива убиен во самото Куманово од страна на еден друг Кумановски војвода кој по случајност е мој прадедо.Крсто Коњушки бил осуден од самата организација и поради тоа стрелан,осуден е за предавство на над 120 млади кумановци кои се бореле за слобода на македонија,еден од тие 120 кумановци бил и синот на прадедо ми кој тргнал по стапките на татко му и го дал животот за слободата на Македонија... и Не не не јас ке ти ја дадам и осудата ако сакаш,осуден е од кумановскиот востанички штаб за соработка со окупаторот и агитација и тоа осуден е со декрет кој и ден денес стои во кумановскиот музеј. --- Во таа врска: би ли огласил осудата (декретот) на Кумановскиот востанически штаб... Штото имам друга информациjа за "осудата" - коjа била од jануари 1945 г. |
|
bulgarian_sunrise_
Група Регистриран: 09.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ДОСТА ИНТЕРЕСНО |
|
bulgarian_sunrise_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НАЛИ ПО-ГОРЕ БРАТОТО ПУСКАШЕ НЕКВИ СНИМКИ ОТ САЩ ПА И АЗ ДА ПУСНЕМ
ЗАЩО В АМЕРИКА ЕМИГРИРАЛИТЕ ОТ МАКЕДОНСКИТЕ ЗЕМИ СЕ ПИШАТ БЪЛГАРИ Изменето од bulgarian_sunrise_ - 10.Мај.2008 во 09:08 |
|
bulgarian_sunrise_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NO COMENT |
|
bulgarian_sunrise_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bulgarian_sunrise_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И ПАК В ОТГОВОР НА ОНЗИ ГОРЕ СЪС СНИМКИТЕ ОТ САЩ
БРАТО ТРЕБВА ДА ТИ Е ЯСНО ИСТИНАТА КАКВА Е ...ЕТО ХОРАТА ЕДНО ВРЕМЕ СА Я ЗНАЕЛИ |
|
bulgarian_sunrise_
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
KАДЕ Е ТОМА НЕВЕРНИ ....АКО САКА ИМАМ ОЩЕ ЦЕЛО МАЗЕ ОТ ТЕЗИ |
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто тие горе се на бугарски а не се на англиски???
И гледаш, пак ти најдов докази за Македонците и сега што правиме??? Еве ти докази за Македонците во Грција од Human Rights Watch Обидите ти се залудни колку и да докажуваш пак ќе ти најдам докази за тоа...џабе ти е... Македонци постоеле и не се срби ниту се бугари Здравеј Изменето од Vladimir88 - 10.Мај.2008 во 10:43 |
|
Vladimir88
Сениор "Arbeit macht frei" Регистриран: 20.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4349 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве, имаш и тука документи од САД од 1890 каде јасно ги двојат емигрантите.....на Македонци, Грци, Бугари,Срби и.т.н.
Врти сучи има такви кои се потпишале за Бугари НО Има и такви кои се потпишале и за МАКЕДОНЦИ.... Значи ЏАБЕ Е ПАК ИМАЛО МАКЕДОНСКА НАЦИОНАЛНА СВЕСТ.. Што да ти правам, извини ако те разочарав.... Ајд залудно е да си го трошам времето со тебе.. Изменето од Vladimir88 - 10.Мај.2008 во 10:49 |
|
__ __
Сениор Регистриран: 18.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледам има и Бохемци
бохемска национална свест Охо Бохо? Изменето од __ __ - 10.Мај.2008 во 10:59 |
|
tanas_76
Нов член Регистриран: 10.Мај.2008 Локација: Afghanistan Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бохемците са предците на основателите на бирената партия в България
|
|
Vladimir88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bohemian(Chezch) |
|
tanas_76
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тогава Moravian какви са ????
|
|
Внеси реплика | страница <1 129130131132133 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |