|
Фрчко Тајсон |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |||
baba mulon
Сениор Регистриран: 17.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 258 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Im YOUR NIGHTMARE
|
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ее едобро де се нак*рчил човекот малце е ниско тоа за неговиот рејтинг ама тоа е
|
|||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
greska si. VISOKO e toa za negoviot 'rejting'. |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...Хммм....ја пропуштив шансата, доцна е....не гледаш дека сега балкан мачо интелектуалецот е срекно заљубен и демонстрира и витешки особини. Прав витез |
|||
Zorge
Група Регистриран: 05.Мај.2008 Локација: Russian Federation Статус: Офлајн Поени: 78 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Човекот си ја штител само десната половина.
А, како бо постапил секој друг кој е загрозен? Се крена прашина оти е Фрчко, ако беше било кој друг немаш но да се знае. Медиумите во ова лудо предизборие трчат по сензации, а за тоа дебело се платени. |
|||
,,РАБОТАМ СПОРЕД ЛОГОРИТАМСКА ТАБЛИЦА,,
|
|||
alekso_2000
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 03.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Шо го чепкате чоекот???
И мене некој да ми ја нападнит жената му го е**в мамето!!! Башка случајов не е доразјаснет и сите коментари се нерелевантни! |
|||
car's freack
|
|||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Каков претседател на државата ни е потребен?
Како овој? ИЛИ? Дајте свој коментар.
|
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
nedopirliviot
Сениор Регистриран: 26.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
De bre lugje shto ste zapnale Ftrschko pa Ftrschko. Ostajte go ,,choekot,, utre mozje da ni bide ajatolah. Pardon, mislev pretsedatel de.
|
|||
Legenda883
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Imashe edna slika, sega se setiv, na smeshni sliki vo "Vicoteka", shto potpolno ke odgovara na Frchko stilot.
Frchko veli; Dojdi vamu babe, ke ti pokazham jas kako se vleguva vo Unija.
Изменето од anastea - 10.Март.2009 во 14:56 |
|||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hahahahaha
LUDI STE |
|||
Legenda883
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 701 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
()
|
|||
lilica
Сениор Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Браво и напред ФРЛЕ! Стварно е како Тајсон , ама во суратот како Кирк Даглас,а? Супер е човекот, џентлмен! Мене мажот ми на ист начин ме брани! Туго не скам,ама свое не давам - слоган на сегашната Власт!Фрле само го проба П Р А К Т Ч Н О и во живо! А на 8-ми Март само тој со жените, алал да му е! Б Р А В О!
|
|||
Кој бара ќе најде.
|
|||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
poleka...ne fali go tolku....ke go krene nosot!
|
|||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Dobar si e deckoto, i jas na negovo mesto bi reagiral slicno, ako ne i poekstremno
|
|||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |