|
Името е се што имаме |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 56> |
Автор | ||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....tolku imas vo glavceto vmrovsko
Изменето од PAVLIN - 09.Мај.2008 во 18:21 |
||
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Последна опомена до Павлин и Новаче: Престанeте со меѓусебни навреди!!! Поздрав |
||
taor
Сениор Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A, dali kje go zadrzjime?
Изменето од taor - 10.Мај.2008 во 00:06 |
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zasto ovie raspravii ne mi e jasno..site sme Makedonci,toa ne e nesto sto mozeme da go izbriseme ako sakame...poentata mi e deka vo eden sosema nov milenium kade sto Evropa poleka gi brise granicite nie se zatvarame i se gusime so lokal-patriotizam..Ne mozam da prifatam da mi zabranat da patuvam samo zato sto doagam od ze3mja koja se uste e za nekoi "geografski nepozelna" poradi imeto..ne se kaam koga ke go kazam mojot stav..bitno mi e da bide zacuvano imeto Makedonija,a kakva ke bide...dali Vardarska,Evropska,Selska,Gradska,Sexy,Zolta,Crvena,Bela..iskreno me boli uvo..iminjata ne se vecni,tie se menuvaat,porano postoese Burma sega drzavata se vika MijanMar..postoese Zair...sega e Sudan,,veke go nema Leningrad,povtorno e Sankt Petersburg...sakam da kazam,zar tolku sme slepi sto ednas ne mozeme da izigrame edna dobra partija poker..blefot nekogas tolku mnogu pomaga
|
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
kire_nedelkov
Сениор Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
makijaveli... ti si garant za imeto Titova Makedonija...
|
||
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne,poradi istiot toj Tito stariot moj ima lezeno 4 godini na Goli Otok..ako veke me prasuvas,jas sum za nesto ultraneobicno,nesto po sto ke staneme prepoznatlivi instant
Sexy Macedonia |
||
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne ti e los predlogot.
moze i sunny macedonia. bar slogani za reklamni spotovi nema da ni trebaat... |
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Господине Макијавели..
Тоа што си го потенцирал дека ти е на тебе битно..„кумата„ грција заправо тоа сака да ти стане НЕбитно..оти не сакаат да остане земја со такво име во кое ќе има збор Македонија ..но и граѓаните не смеат да бидат (повеќе..подобро кажано НИКОЈПАТ повеќе) Македонци..
А за долните примери е јасна дистинкцијата...дека таму САМИТЕ ТИЕ СПОРЕД СОПСТВЕНА ЖЕЛБА СИ ГО МЕНИЛЕ ИМЕТО...а кај нас е само СПОРЕД ТУЃА ЖЕЛБА...
Искрено се надевам оти барем тоа ти е ...доволно или повеќе од јасно...
Или???
пс
Ако тебе не ти е битно..на други им е БИТНО..
Под предпоставка оти не си Македонец по род..или си мешавина..сосем си ми разбирлив...и ставовите твои...
Чаре (решение на маките твои) ти е некаде на друго место да си бараш ...тие да си го менуваат името..според ТУЃА а не и сопствена (напоменувам) желба.
ОВДЕ НЕ..оти ќе иде на РЕФЕРЕНДУМ...
И сите македонци го знаат исходот негов...ќе биде НЕ
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова НЕ, па со големи букви ти е не и за НАТО не и за ЕУ....не и за развој на земјава....како бре не гледаш дека ако не направиме компромис и само се инаетиме дека ќе го изедеме полошо и од Србија...нема да не има бре новаче...или тебе и твоите ги боли за тоа дали РМ ќе постои зашто имате тотворени врати кон едн аод соседните земји кои едвај ве чекаат...а ти знаеш за која држава станува збор...па гледаш ли дека се избегнува цело време дискусија за името од страна на владата само заради тоа што еден човек одлучил да тера инает....јас би додал не за изолација и не за квазипатриоти како што се 90 % од твојата партија...и поздрав до моира која ни даде последна опомена пред изборите да не се расправаме меѓу нас....моирче ние се расправаме за нешто што е од суштинско значење...а ти ако сакаш да се уклучиш кажи нешто конструктивно не од страна само да судиш...така е најлесно |
||
||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Од чисто етичко-здравствени причини..нема ни да се обидам да ти „одговорам„..оти си класифициран во категоријата на леснозапаливи и подложни на хистерија и кодошење кај сите институции форумски колеги...со приложените ми тука факти.
|
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
PAVLIN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
плачко...не одговараш оти немаш што да кажеч или ќе почнеш да критикуваш само на твој својствен начин....нема конструктивна дискусија и тоа ти е....плачко уште еднаш
|
||
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ти Кирца си гарант за Бушова Македонија... |
||
kire_nedelkov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kirca nema rezervni tatkovini, nostalgii po izgubeni imperii, ostrovi i bogatstva.
kiro e makedonec, bez pridavki i dodavki, bez predavnicki nagoni kon nitu eden soseden agresor. a koj si ti delijo? |
||
Urednik
Сениор Регистриран: 10.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 104 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да бевме друг народ, или друга држава ќе имавме цврсти ставови и ќе бевме единствени. Тогаш немаше да ни се случуваат овии непотребни работи.
|
||
Внеси реплика | страница <1 2122232425 56> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |