![]() |
|
Името е се што имаме |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 56> |
Автор | |
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() kaj e Brza sega.... Изменето од moira - 09.Мај.2008 во 13:33 |
|
Maki
|
|
![]() |
|
nenno ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Kire, da ne se zapisa da treniras boks kako mal?
![]() P.S. Ili gledas filmovi navecer Изменето од nenno - 09.Мај.2008 во 11:20 |
|
![]() |
|
kire_nedelkov ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1228 |
jas te navrediv? izvini, ama tvoite postovi se navreda za mojot intelekt. covece, uste se buni sto se soglasil sam so sebe??? ![]() |
|
![]() |
|
nenno ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Април.2008 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 174 |
Kire, go postuvas li Toso Aleksandrov.
|
|
![]() |
|
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Ти си за промена на името..а да не се менувал идентитетот!!!..
Демек сее капеш..ама не влегуваш во вода???
Или пежоративно да ти покажам...имаш женска и таа сака само главата да ја прими..ама таа (главата) рамена нема...
Капираш..или треба повеќе??
Е тоа кај лудите грци го нема..а и овие кои започнаа пазар со нив...за да преговарале за разлики во името???.
Грција се плаши за враќање на имотите на набрканите Македонци...а тоа е голема пара..дури и за една денес со туѓи пари богата грција...
![]() |
|
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Da ne se slucese ovaa so imeto nikogas nemase da poveruvam deka vo Makedonija ima tolku predavnici.
Sega vo toa sum siguren, malce zor i odma site ,menuvanje na ime. A da se svrtite okolu sebe i da vidite kako se gradat drzavi. Sto ke bese ako Hrvatite se pradadoa koga gi napadnaa Srbite, denes ke bea robovi. A nie? Malce diplomatski pritisok od usrana Grcija i vednas me site na kolena. Sramota Makedonce sram da ti e za predavstvoto na se sto tvoite dedovci , pradedovci,cukun dedovci ... ti ostavile vo nasledstvo, sram da ti e sto se narekuvas Makedonec. |
|
![]() |
|
Duduk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 342 |
Ajde be,ti i intelekt...ogin i voda.Pa ti mislis deka intelektualec e onoj na kogo edinstven izvor na informacii mu se niskobudzetni americki filmcinja od sklj produkcija,pa i so los prevod odozgora...preku den forumski spamer a navecer reinkarnacija na Dzoni Vajzmiljer.Sedi be... A ovoj sto se soglasil sam so sebe... ![]() Изменето од moira - 09.Мај.2008 во 13:34 |
|
![]() |
|
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Мистер Грујо ти смета...?
Ска пробљем бе....
Па повели..сега на Избори и заменете го..со онаа ептен престарена за местото кое со децении го држи...помлада асистентка на ЕТФ..
Тој погоре ти го прикажа стварниот пресек..а ако мислиш поинаку..пиши си..
![]() |
|
|
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
ne si pravo Kultuzin. Nasite politicari se tie sto vrsat pritisok nad narodot so neprestanite izjavi deka NATO i EU ni se edinstveniot pat , a znaat jasno deka tamu nema da se vleze bez promena na imeto. Nasite politicari mu vnele misli na narodot deka rozi non stop ke ni cvetaat ako vlezeme vo NATO i EU.
tie mnogu vesto i diplomatski si igraat, a eve, veke nivnite nameri pocnuvaat da imaat rod, narodot ke pocne sam da bara da se smeni imeto. |
|
![]() |
|
Сосема си во право..барем засега ...НЕМА влез во ЕУ и НАТО без промена на ИМЕТО..а тоа што потоа следи е само тотална деструкција - обезличување на Македонската Нација..која после 2-3 децении ќе биде поинаква од нивните татковци и дедовци...
Така да не ќе можат да се препознаат...
Поинаку кажано СЕ СЕЧАТ КОРЕНИТЕ НА МАКЕДОНСКОТО СТЕБЛО..
![]() Изменето од novace - 09.Мај.2008 во 13:53 |
|
|
|
![]() |
|
PAVLIN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
pak bre novace so tvojot lider...pa kako nekoj da ti veruva deka imash svoe razmisluvaanje bez da ti go odobri Gvujo...pa sto demek Gvujo ti smeta...pa smeni go ...kakva b................si ti to a ecudo edna zaradi vakvi kako tebe partiive ni izgledaat kako bardovci mora da si ili lud ili maloumen da bides clen na partija...sramota....a zaradi tvojot GVUJO nema da vlezeme vo NATO I EU.....e togas samo kaj ke bidesh da si ja branis partijata koga narodot od gakji ke ve izvadi i ke ve lincuva...za edno dve do tri godini |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
![]() |
|
пс
Не те ни читам... кои се ГЛУПАВИ КОНСТРУКЦИИ ги пласираш овде...да беше умен..ќе требаше и да ти одговарам...
Вака ..ти одбивам на ГЛУПОСТ..
![]() Изменето од moira - 09.Мај.2008 во 23:21 |
|
|
|
![]() |
|
PAVLIN ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2007 Локација: Saint Helena Статус: Офлајн Поени: 889 |
komentiraj na drugi temi po vtor pat ti vikam ...trues na kvazipatriotizam i na smrden vmroizam....odi izgubi se ne mi go drvi so tvoite....i ne znam kako sega ne si na ulica Makedonija...pa tvojot lider e tamu i ceka da ja frli lopatata za hram na majka tereze...ej ne ti kazale bre kako bez tebe mozat samo...ama znam ti si od nekoe malo provinciice na drzavata i tebe Skopje ti e New York...ako si bil dva pati vo Skopje ti si im glaven u selo aaaa |
|
“Ш‘ЧО НАПРАИВМЕ...“ - Крсте Петков Мисирков“
“ДО ВИСТИНАТА НЕ МОЖЕМЕ ДА СТИГНЕМЕ ПОЛЗЕЈЌИ“ - Владимир Мегре |
|
![]() |
|
Pavlin, ovoj Novace ne od selo tuku od nekoja planinska pestera e. Ustvari site se takvi Vmrovcite
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2021222324 56> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |