IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Штосеви, вицеви...
  Активни теми Активни теми RSS - Кој е попаметен? Мажите или жените
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој е попаметен? Мажите или жените

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 28>
Автор
Порака
apce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 18.Октомври.2007
Локација: Malaysia
Статус: Офлајн
Поени: 2717
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај apce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 13:06
"mazite"плазење
ta neli oni imaat dve glavi
(pocesto dolnata im e vo upotreba)
газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
apce
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 13:13
голема%20насмевкаe kaj ti tekna ova?!!!........газење%20од%20смеење......газење%20од%20смеење
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Valeta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 24220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 16:50
Кога е мажот најпаметен?
- пред секс, за време на секс или после секс?
Па се разбира зе време на секс, затоа што е директно вклучен во интелегенција.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 17:12
голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 17:35
Originally posted by odtuka odtuka напиша:

Кога е мажот најпаметен?
- пред секс, за време на секс или после секс?
Па се разбира зе време на секс, затоа што е директно вклучен во интелегенција.

...ako e taka, ondak bez plug-in, nema izvor, nema  ni intelegencija...голема%20насмевка
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 17:36
popameten???
e nerazbirliva kategorija vo edno ziveenje polno so

itrina
lucidnost
intuitivnost
kreativnost
romaticnost
intrigantnosta
i mnogu drugi  ost ost ost

koe od niv??????

so znaci popameten- niso- glupa tema
caos

SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 17:42
Hmm,...ke napishev i jas neshto..teshko-filosofsko,
ama vidov deka temata e vo shtosevi i vicoviтага

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 17:58
Originally posted by mamma mamma напиша:

Hmm,...ke napishev i jas neshto..teshko-filosofsko,
ama vidov deka temata e vo shtosevi i vicoviтага

pa ti kazi si nekoj vic

голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 18:05
ovaa poraka ima ultrivioletoo zra4enje
i kaj relativno normalni luge predizvikuva slepilo
a kajrelativno glupavite samo kratka nasmevka!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 18:15
genijalen post
zraci so nesrazmernosta na zelbata vo pravec pod prav agol
na vistinskata dijagonala na zivotot

BRAVOS

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 21:45
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

Originally posted by mamamd mamamd напиша:

Originally posted by apce

Originally posted by mamamd

Eve edna misla shto neodamna ja procitav: "Bog im dal lukav um na zenite za da mozat da pravat intrigi i spletki i na toj nacin da ja pobedat zlobnata, losha priroda na mazite" Kolku e vistina procenete sami.
аплаузаплаузаплауз

...nema veze...ne e tachno...zasho da e kao sho treba zenata i bog bi imal edna, im dal zena za seks i za po doma da raboti...плазење
---------------------------------------------------------------------------------------------
teshko si na mazot shto ke ceka gospod da mu dade zena...ili zena shto ke ceka mazot da ja bira...ne dzabe zenata ja vikaat...macka so devet zivoti...kako da ja frlish na grb paga...kaj se culo zena da potpishe kapitulacija...niz istorijata samo mazi bile potpisnici na kapitulacii...

...gi izvrte stvarite sve na opachki...od bog stigna do kapitulacija na mazite...eve ti ushe ednashka toa sho ja sakav da go razberesh...

"ako zenata bila dobra i pametna i bog bi ja imal", a sea sho ne naprail nas bog da ne drkame cel zivot-toa e druga pricha...плазењегазење%20од%20смеење

...kako jas go ispushtiv ova... auuuu epten sum se zagubila... muabetot mi beshe...aj kazi zoshto mi se krivish... i kazi na koj si lut... na gospod shto ve zglavil so zeni... ili na mene zoshto gi branam zenite...
Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 21:47
zar e nekoj popameten?
Кон врв
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 23:05
znaci vo edna interesna kniga,
nesto interesno vaka odprilika izgledase:

"na svoi 16 godini devojkite se vekje mladi dami
a momcinjata se'uste se natprevaruvaat vo predenje"

pa sea ti vidiнамигнување
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Мај.2008 во 23:07
da tocno e
a koj ima tuka 16?
голема%20насмевка

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1516171819 28>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.